Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Sklep Heisenberg - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Sklep Heisenberg (/showthread.php?tid=5781)

Strony: 1 2 3

RE: Sklep Heisenberg - Metykatykot - 20.06.2025

A są jacyś pokrzywdzeni?

RE: Sklep Heisenberg - Rweqerew333 - 20.06.2025

Szybko poszło...

A w końcu przetestowałem tego klefa i chciałem recki pisać a tu chuj, już nie muszę.
Też mi sie zdaje, że to raczej przypał musiał być a nie scam.

RE: Sklep Heisenberg - TheEnd - 20.06.2025

Nie wiem..ja pisałem z nim na Session to podobnie pisał jak collabo. Ale walić to.

RE: Sklep Heisenberg - koksiarz - 20.06.2025

Troche dziwna ta akcja z promocja pare dni przed zniknieciem ... chociaz pare dni temu chcialem cos zamowic to napisali mi , ze na jakis czas zawieszaja wysylanie paczek , a na drugi dzien mi napisali , ze moga juz cos zamowic ... jak przypal to PDW , a jak scam to falus w dupsko Big Grin

RE: Sklep Heisenberg - Czeslawo - 21.06.2025

Nie ma przesłanek, że coś było planowane, raczej wygląda to coś nagłego – również dla nich…

RE: Sklep Heisenberg - TheEnd - 22.06.2025

Promo było dziwne aż. Bo dopiero co ruszyli ze sklepem..poszły spoko sample więc poszły spore zamówienia. I nagle odrazu promo? Alfa z 400 czy tam ile na 150?
No bez jaj 
Jasne, że to exit scam był.
Hurtownicy pewnie nakupili kilogramów. Detal też pewnie tutaj oszalał przy nepie i apvp.
Wpadło parę milionów na konta i pa pa.
Welcome to Tajlandia ☀️🌴🌊

RE: Sklep Heisenberg - smakosz - 22.06.2025

taa napewno hurtownicy kupili kilogramy w jakimś nowym i w sumie nie pewnym sklepie Big Grin tymbardziej że u Escobar w hurcie jest dobra cena i jest pewniakiem Big Grin  Czeslawo też mi sie tak wydaje

RE: Sklep Heisenberg - Czeslawo - 23.06.2025

(22.06.2025, 07:56)TheEnd napisał(a): Promo było dziwne aż. Bo dopiero co ruszyli ze sklepem..poszły spoko sample więc poszły spore zamówienia. I nagle odrazu promo? Alfa z 400 czy tam ile na 150?
No bez jaj 
Jasne, że to exit scam był.
Hurtownicy pewnie nakupili kilogramów. Detal też pewnie tutaj oszalał przy nepie i apvp.
Wpadło parę milionów na konta i pa pa.
Welcome to Tajlandia ☀️🌴🌊

Patrząc na sklepy, które coś takiego odwaliły, to zasada była taka, że pozyskiwano duże zaufanie i bazę klientów, którą się buduje długimi miesiącami, a nie ledwo po starcie "zawija się wrotki"...

RE: Sklep Heisenberg - Dafidov - 23.06.2025

Też wyczuwam jakiś przypał. Chociaż z drugiej strony ten design strony strasznie przypomina mi jednego osobnika, ale rozmowa z nim zbacza kompletnie mój tok myślenia. Poprawna Polszczyzna, brak błędów, merytoryczne budowanie zdań.

RE: Sklep Heisenberg - koksiarz - 23.06.2025

A tak Haisenberg pisal , ze BTC przypalowe , ze MONERO anonimowe ... gowno prawda , jakos Esco i reszta smiga na btc i sa caly czas z nami ... nie sztuka pisac o bhp , sztuka jest przestrzegac Smile