Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Vape pen THC - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Vape pen THC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5849)

Strony: 1 2 3

RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - EmStO - 02.09.2025

Mega zbliżone powiadasz to masz jakiś pomysł co tam siedzi ?

RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 02.09.2025

(02.09.2025, 10:03)odjutraniepale napisał(a): Fajny vape, mi starczyl na 8 dni. Thc to to nie jest (imho) ale mega zbliżone. Pierwsze buszki to fajna, energetyczna faza ale jak za duzo pobuchałem to kładzie do snu xD
Polecam!

takto ktos tu wali w huja albo ktos sie nie zna i powazne tezy wyciąga,ciekawe

RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - odjutraniepale - 02.09.2025

Oho, juz nie wolno swoich spostrzeżeń napisać bo obraza majestatu xD
Napisałem że nie klepie jak thc, czyli jak np medyczna z apteki którą pale od lat tylko inaczej.

RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - Czeslawo - 02.09.2025

odjutraniepale 
Oczywiście, że można sam Twój wpis jest tego przykładem. Wink

RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - niewhite - 04.09.2025

highlife na pv odpisal ze thc 80% 2ml kupie przetestuje dobra cena jesli mowi prawde

RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - jimirison1 - 10.09.2025

Naprawdę spoko sprawa z tym Penem.
Smak ? Szczerze powiem, że chuyowa smakuje i do suszu to kompletnie nie podchodzi, ale jeśli palicie to małymi bszkami to nie jest źle. 
Osobiście wchodzi mi to mocno na płuca , więc uważajcie jak pierwszy raz palicie, bo idzie sie zakrztusić.
Od vendora info ze to jest 80% THC I byłem sceptycznie ustawiony do tej informacji, byłem przekonany że to musi być jakieś gówno, ale zdziwiłem się, bo faza mentalna wchodzi gładko, ale za to ten strasznie podbija ciśnienie w porawnaniu do takiego suszu.
Ogólnie polecam, z ziołem miałem taki problem że zawsze wchodziło za dużo, bo to cały joint albo bongo i zajebany byłem jak szmata, a z tym penem dwa buchy na godzinę i jest bardzo miło, no działa wyśmienicie, wystarczu mi złapać 2 buchy po 2-3 sekundy

RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - rocky90 - 11.09.2025

Smak spoko jak bierzesz średnie buchy,taki wiśniowy czy jak?Jak wieksze buchy to drapie w gardło ale momentalnie wchodzi faza 😁 Za dużo było amph ostatnio i szybko mi się skończył ale ja i palę dużo ogólnie m.

RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - niewhite - 04.10.2025

polecam wejpika z tych syntetyków co ich sporo na rynku sie napalilem i tu faktycznie sie thc znajduje porzadnie wykonane ladowanie typu c smaku jako takiego  nie ma ale czuc ladnie ziolo wole to niz smakowe w sumie dzialanie mocno pod sative podchodzi mam nadzieje ze high powiekszy trochę asortyment o wybor odmiany chociaz sativa/indica bo o wiele bardziej by mi tu indica siadla

RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - JureKiler - 04.10.2025

niewhite zastanawialem się czy wziąć tylko że nie chce zamulacza on zamula czy ożywia?

RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - EmStO - 04.10.2025

JureKiler chyba to jest zamulasz jak dobrze pamietam jakies recki wcześniej 😴