Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! (/showthread.php?tid=586)

Strony: 1 2 3 4

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - shaqu245 - 03.06.2022

(03.06.2022, 16:13)dimiliki napisał(a): desperackie poszukiwania rc Big Grin

Panie kolego jakie jakie RC ,jakie narkotyki xd
Na pewno dla chorej matki na leki potrzebuje xd
Hehe

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - Kajabuza - 04.06.2022

Oj KACPER KACPER...

Zawiodłeś mnie. Ja to jestem tak uczciwy, że nawet do supermarketów wnoszę zamiast wynosić (kupuje np a netto a zostawiam w Lidlu) xd

A tak całkiem serio ciekawe czy takie osoby mają jakiś taki ludzki odruch i wstępnie sprawdzają czy biednego nie okradają? Podobno kultowa

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - Yalasek - 04.06.2022

(04.06.2022, 03:06)kajabuza napisał(a): Oj KACPER KACPER...

Zawiodłeś mnie. Ja to jestem tak uczciwy, że nawet do supermarketów wnoszę zamiast wynosić (kupuje np a netto a zostawiam w Lidlu) xd

A tak całkiem serio ciekawe czy takie osoby mają jakiś taki ludzki odruch i wstępnie sprawdzają czy biednego nie  okradają? Podobno kultowa

To akurat nie ma znaczenia biedny czy nie osoba dała się oszukać to jej karma a to że Kacper ja oszukał to jego karma codziennie coś zyskujemy dzięki czujności przebiegłości lub przewagi w inteligencji a słabsi tracą  poprzez błędy lub,, niewyrobienie"

Autor tego tematu się denerwuje i wielce ogłasza ten i ten oszust hehe jak dla mnie tylko się tym ośmieszył poza tym wbija się w czyjeś sprawy jak niepowiem kto pozdr

Yalasek rozumiem. Czasami potrzebujemy nauczki 1x żeby później nie dać się oszukać 2x Big Grin

Są jednak dla mnie sytuacje w których co by sie nie działo nie powinno się okraść.

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - Yalasek - 04.06.2022

(04.06.2022, 10:13)kajabuza napisał(a): Yalasek rozumiem. Czasami potrzebujemy nauczki 1x żeby później nie dać się oszukać 2x Big Grin

Są jednak dla mnie sytuacje w których co by sie nie działo nie powinno się okraść.

Na tym polega wolna wola każdy robi jak chce a ja tam nie oceniam czyichś ruchów szkoda mi na to Energi robiłem to jedynie jak byłem w pracy i na przykład dzięki temu zespół szedł w górę Smile

Tak. Big Grin

Aż mi się Suchar przypomniał xd

Czy złodziejowi jest głupio gdy kradnie?

Ogólnie RZECZ BIORĄC to nie.

Podobno kultowa

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - KACPER - 06.06.2022

no beka z kryształowego XD

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - Mocno Kryształowy - 06.06.2022

Beka to z ciebie bezrobotny nieudaczniku, który żyje od sampli do sampli z długami na barach Podobno kultowa

Musi wypierdalać ludzi na śmieszne kwoty żeby mieć na ruchy xD

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - KACPER - 06.06.2022

(06.06.2022, 07:44)Mocno Kryształowy napisał(a): Beka to z ciebie bezrobotny nieudaczniku, który żyje od sampli do sampli z długami na barach Podobno kultowa

Musi wypierdalać ludzi na śmieszne kwoty żeby mieć na ruchy xD

Podnieciles sie? Big Grin Musisz miec strasznie smutne zycie, ze tak drazysz w cudzym, jestes zalosny buziaki :*

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - MarekToZiomal - 06.06.2022

Ale fala hejtu xD