Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
-›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! (/showthread.php?tid=5906)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Blade12 - 14.08.2025

Niezły Arsenal siekier i wideł xD

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - smakosz - 15.08.2025

(14.08.2025, 13:04)Fidel napisał(a): No ogolnie to jest dobrze ale zabrali mnie do Choroszczy, jeszcze tydzień i wychodzę Podobno kultowa 
Akcja niestety nabrała tempa ale żaden policjant nie został ranny. Kazali tylko wyjebać tę kosę i zejść na dół. Pozdrawiam

a co odjebałeś mordo? Big Grin

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 19.08.2025

smakosz zabarykadowalem się w tym pomieszczeniu wlazłem na dach z widłami i kosą i linką na szyji od wyciągu do ćwiczeń zamontowałem go na belkę i negocjatorzy byli gruba akcja w eskorcie 2 radiowozów do choroszczy pojechałem. No zdarza się xD poleciłem tam forum jednemu ziomkowi
[Obrazek: 6e7a91f40cc4b3a5c023713c800893b1.jpg]
A oto mój pakiet do podleczenia głowy Big Grin

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Lifeisbrutal - 19.08.2025

Jeszcze więcej wywijaj z tymi dachami piecami czy chuj wie co ty tam jeszcze robisz. Ja może święty nie jestem, ale nie odpierdalam takich akcji a benzo na głowę na pewno ci pomoże już to widzę. XD
Tobie to haloperidol powinni wypisać a nie benzo.

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 19.08.2025

Chlorprotixen mnie pacyfikuje trochę a benzo dobrze dobrze, dobrze chłopaki robią Big Grin 
Jest git.
Ja już się uspokajam teraz trochę bo może i przesadzam. Ale idę niedługo robić pakamierke jako siłownie już INTRUZOWNIA zamienia się w SIŁOWNIE Podobno kultowa ale dalej będzie w nawiasie intruzownia

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Blade12 - 19.08.2025

Fidel to niezle leków nawalone Podobno kultowa

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Lifeisbrutal - 19.08.2025

Blade12 Przecież to pierdolony lekoman on się tym nie będzie leczył tylko ćpał do upadłego.

Lifeisbrutal odezwał się co chodzi za flaszkę do rodzinnego z rodziny swojej pijaczka i wyłudza benzo do ćpania.
Chłopie ja biorę po 1 góra 2 tabletki bromazepamu a w zaleceniach mam 3, biorę tak już dłuższy czas i nie gadaj mi takich rzeczy, fakt że jestem lekomanem ale nie mam ich nieograniczonej ilości a 2 Bromka w zupełności mi starcza. I uwierz, że jak się bierze tak już 4 miesiące to żeby sie tym naćpać musiał bym zjeść 6-10 tabletek a szkoda mi tak robić. Czasami jebnę tak jak jestem w ciągu ale nie teraz.
Blade12 to nie wszystko jeszcze ale wrzucilem te najbardziej popularne Podobno kultowa

Lekarza zmieniłem zresztą chuj cię to obchodzi co ja robię i chuj cię powinno obchodzić moje życie.  Benzo mam przepisane od psychiatry. Wedle mnie żrej garściami te leki i mieszaj z dragami to jeszcze trochę będziesz jedną nogą po drugiej stronie. Wyjebane mam na ciebie rozumiesz? Myślę, że jasno się wyraziłem.

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Konrad Curze - 19.08.2025

Jeżeli szykujesz się na jakąś walkę to siekiera i widły nie są najlepszymi opcjami. Siekiera nie jest najlepiej wyważona i po prostu ciężko tym operować z dozą precyzji i finezji, natomiast widły nadają się tylko do dźgania. Zainwestowałbym w pólotraręczny miecz (albo nawet krótszy, w zależności od tego, jak bardzo masz ograniczoną przestrzeń do machania ostrzem) ze względu na poręczność, lekkość i możliwość walki przez więcej czasu niczym człowiek się zmęczy. Do tego jakiś puklerz może zablokować atak napastnika i pełnić funkcję broni pomocniczej.