![]() |
|
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923) |
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 17.08.2025 (14.08.2025, 23:37)KufloweMoczne napisał(a):Na przyszłość jakbyś mógł się podzielić metoda jakiej użyłeś do skutecznego osuszenia to będę wdzięczny , bo teraz odnoszę wrażenie że nie poznałem pełnego potencjału ![]() I czy masz na myśli oczyszczanie i cała procedura itp. czy zwyczajnie folia/kartka i niech schnie? RE: Hexen - Opinie o produkcie - DemonRapu - 17.08.2025 Kurwa Mać hexen wow kocham ten wystrzał trzeba kupić RE: Hexen - Opinie o produkcie - Czeslawo - 17.08.2025 Doleciał do mnie Henryk I – Król Królów, pogromca niezwyciężonych. ![]() Pierwsze wrażenie? Kurwa pachnie lepiej niż najdroższa perfuma (przynajmniej dla mnie ) Ten zapach unikalny, nie od podrobienia, około 3-4 lata czekałem na niego. Widać, że jest ze "świeżej produkcji", bo lekko wilgotny, proponuję wysypać na kartkę – pozostawić na 20-30 min, aż trochę 'odparuje", resztę dokładnie odmierzyć i na test 15 mg sniffem zapodać jak uczuleniowo, w ogóle sprawdzić jak zadziała na Was nowa substancja. Hexa porządnie zapakować, najlepiej owinąć 2-3 samary i wrzucić do szczelnie zamkniętego pudełka (dobrze izolującego od warunków zewnętrznych) schować w suche, możliwie chłodne (nie mówię tu o lodówce) i nienaświetlone miejsce. Co do reszty wypowiem się za kilka dni, aby móc przygotować się i rozłożyć czerwony dywan, aby powitać z honorami Króla Wszechpolski ! EscobarW hołdzie Jego Królewskiej Mości zacząłem uczyć się hiszpańskiego.
RE: Hexen - Opinie o produkcie - kej9 - 18.08.2025 kurwi niemilosierne, gotuje sie w lufie, jebie po gardle.. a klepie tak se acetą pomuk ugulem. ale koncze zara worek, i wiencej tego nie chce Xd![]()
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Metykatykot - 18.08.2025 Ale wyćpałeś wszystko, nie spuściłeś w WC I Ty tylko wapujesz, a z tego co mi wiadomo nie każdy sort jakoś zachwycał vapo. Poczekaj aż profesjonalista to sprawdzi per rzyły
RE: Hexen - Opinie o produkcie - moher - 20.08.2025 Po tygodniu obcowania z Henrixem( nie non stop, oczywiście) stwierdzam że świetnie się nadaje do rozpoczęcia pracy, szczególnie poniedziałek rano. Taka dawka 50 mg i przez 3 godziny jesteś przynajmniej pracownikiem miesięca przez niezwykłą aktywność i zorganizowanie. Tylko pamiętajcie, nie przesadzać z dawkami ,bo kara będzie okrutna. RE: Hexen - Opinie o produkcie - Daolar - 20.08.2025 szukam dobrego hexa można zamawiać tutaj bezpiecznie widzę 50 mg daje rade? jak libido po fotkach widzę że będzie dobry RE: Hexen - Opinie o produkcie - Blade12 - 20.08.2025 Daolar tak można zamawiać bezpiecznie RE: Hexen - Opinie o produkcie - DZIESIĄTKA - 21.08.2025 wspaniały hexen zamówione dostarczone paczka szybciutko na miejscu mała kreska daje mi mocno robię to co chcę jest ochota na wszystko co dobre robi się samo to co robię daje mi satysfakcję jest dobrze zrobione każda kreska działa prawidłowo hexen dobry zamawiaj koleś jeden czy drugi będzie zadowolony z tego sam chwalę to dobre to RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 21.08.2025 KufloweMoczne Powiedziałbyś jak udało Ci się go tak dobrze wysuszyć? Jakoś w sobotę był parę godzin na trochę bardziej zacienionym parapecie, później trochę ukryty na balkonie w ostrym słońcu, później pod mocno grzejącą lampką z kilka godzin (regularnie obracany, aby się suszył równomiernie) i wciąż przypomina bardziej sypkawą amfetaminę a nie tak kuszące kryształki. |