Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Alfa-PVP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Chemical-World.to (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=76)
+--- Wątek: Alfa-PVP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5928)

Strony: 1 2 3

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - Blade12 - 19.08.2025

Wiem ja sie nie sugeruje jego opiniami tylko napisałem żeby wstawił zdjęcie czy naprawdę dostał bo on lubi pisać opinie nie dostając nic

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 19.08.2025

Dafidov Blade12
 Przecież to były sample wiadomo, że napisze jaka ta alfa jest zajebista itp nawet jakby była największym gównem. Robi tak bo liczy na regularnie będzie dostawał sample. Oczywiście nie twierdzę, że alfa od tego vendora jest złej jakości. Nie mi to oceniać bo nie próbowałem, ale poczekajmy na opinie innych bardziej wiarygodnych osób.

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - koksiarz - 19.08.2025

radze nie sugerowac sie opiniami diabla , on jak dostanie sampla to zachwala ten produkt , ze nigdy wczesniej nie walil tak zajebistego , a jak nie uda mu sie drugi raz wymusic nic od V to bedzie pisal , ze jednak lipa , ze walil duzo lepsze Big Grin juz byly takie akcje z tym osobnikiem

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 20.08.2025

Stary!!!!! Jak zajebałem 50-70mg to mnie , zabrało!!!! Kumasz???? Ja nawet nie wiem kiedy kolejne poszły. To zmiata z planszy. I przysięgam ci to na życie najbliższych że to nie ściema kurwa!!!! A Alfa wygląda jak to co wrzucił Metykatykot co dostał ten sampel 0,5g.
Mąka ale nie wlatuje do gardła nic przy sniffie. Zero kryształu czy grud.

To jest najmocniejsza Alfa jaką daną mi było testować od czasów legalności

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - info@chemical-world.to - 20.08.2025

I upload a photo made by me because I see that this guy review is not relevant. Everyone is welcome to buy a sample. It's not a problem for those who will work with this product. Also we are looking for partners to offer our product and take a commission of each sale. A-pvp and kanna are highly demand products

[Obrazek: Threema-2025-08-19-22-12-32.jpg]

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - Metykatykot - 20.08.2025

Cóż... Trochę to nie wygląda jak to co zostaliśmy w samplu od baza przynajmniej na tym zdjęciuTongue

Ale wygląda o wiele lepiej to trzeba przyznać.

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 22.08.2025

Róbcie co chcecie. Wali mnie to. Marudzicie jak stare baby..jak pisze że nie sampel to nie sampel. I gówno mnie obchodzi kogoś zdanie. Nie chcesz? Nie zamawiaj? Nie wierzysz? To nie wierz ale te farmazony zachowaj dla siebie bo śmiać mi się tylko z tego chce. Co Ja z tego niby mam??? Weź użyj mózgu jeśli go wgl. Masz....
Skoro Szit i by poszły zamówienia to strzał w kolano Vendor ma..... Myślisz, że co? Wysłał by mi sampla gówna  jakiegoś co nie działa po.to bym napisał że to najlepsza Alfa żeby mógł to sprzedać Tylko? Jprdl serio???????? Ile wy macie lat???? 8?
Praniey20-30 ale mentalnie zatrzymani na poziomie 15 Latków.  Masakra.
Nie chcę mi się już Tutaj wykłócać..nie zamawiajcie i tyle. Proste.
🤦🏻🤣👌🏼

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - EmStO - 25.08.2025

Ajjj Alfa PvP 🍄
Od razu lampka się zapaliła 💥
Ktoś tam to palił?

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 25.08.2025

No pisałem..to jest APVP.  I nie mam tutaj żadnych wątpliwości

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - EmStO - 25.08.2025

TheEnd jarales to ?