Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. (/showthread.php?tid=5931)

Strony: 1 2 3

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - DarkSonia - 11.08.2025

8 godzin fazy? to może jakieś amfetaminowce mu się trafiły FA ? FMA?  Big Grin Lukas... je kocha  Heart

no chlory to jak podziałają "dobrze" godzine to jest max...

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Babajaga - 11.08.2025

(11.08.2025, 16:03)Blade12 napisał(a): Babajaga  sprawdź Oglaszamy24h XD tam jest od chuja ludzi z Warszawy co rzucają tematem i podają swoje numery telefonu Publicznie do tego możesz sprawdzić Towar na Miejscu xD

Taki miałem plan, liczyłem jedynie na info czy jest ktoś sprawdzony z tych ogłoszeń. Zamówię dzisiaj na paczkomat do Wawy a jeśli nie dojdzie to ogarnę coś przez Ogłaszamy 24 czy inny portal na miejscu.

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Blade12 - 11.08.2025

Babajaga ja tam nie testowałem tego bo nie jestem z Warszawy ale większość tam pisze że pierw sprawdzasz towar potem dajesz hajs

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Konrad Curze - 11.08.2025

(11.08.2025, 16:03)Blade12 napisał(a): Babajaga  sprawdź Oglaszamy24h XD tam jest od chuja ludzi z Warszawy co rzucają tematem i podają swoje numery telefonu Publicznie do tego możesz sprawdzić Towar na Miejscu xD

O zapomniałem o tym "źródle" XD. Tam jest rosyjska ruletka, co się dostanie (i czy ilość będzie się zgadzać), ale nigdy nie zostałem ojebany dostając sól, czy coś w tym stylu. Ogólnie jeżeli bym był zdesperowany to jest zawsze jakaś opcja (ale liczą sobie sporo za dojazd).

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Babajaga - 11.08.2025

(11.08.2025, 17:48)Konrad Curze napisał(a): O zapomniałem o tym "źródle" XD. Tam jest rosyjska ruletka, co się dostanie (i czy ilość będzie się zgadzać), ale nigdy nie zostałem ojebany dostając sól, czy coś w tym stylu. Ogólnie jeżeli bym był zdesperowany to jest zawsze jakaś opcja (ale liczą sobie sporo za dojazd).

Że na wadze mnie ojebią to jestem pewien ale żeby w miarę coś dobrego było.

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - JureKiler - 11.08.2025

horsii lub też to mógł być CEC. Chyba działa podobnie co? No właśnie coś mi też nie pasowało ale wyglądało jak bardzo ładny klef zapach też klefowy

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Blade12 - 11.08.2025

Babajaga Sprawdzasz przy typie jak coś mówisz że chcesz przetestować przed zakupem i tyle .

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - JureKiler - 11.08.2025

ta już widzę jak jakiś Seba daje mu przetestować Big Grin prędzej mu sól z Wieliczki opierdoli

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Konrad Curze - 12.08.2025

JureKiler

Różnie to bywa... Zależy głównie jak się umówisz z typem przez telefon (i ilości). Część ma nawet w ogłoszeniach zaznaczone, że jest możliwość spróbowania, część kategorycznie odmawia. Do tego warto mieć na względzie, że zdarza się, iż typ z którym się rozmawia przez telefon nie jest zawsze kierowcą z towarem, zatem mogą wystąpić problemy z komunikacją między nimi. Tak jak mówiłem raz się trafi na coś całkiem przyzwoitego z dobrą jakością usługi, raz się trafi na coś chujowego...

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Lifeisbrutal - 12.08.2025

Niektórzy tutaj to sobie serio robią pod górkę, zamówił by wczoraj i na środę by już miał.