Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
*pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr (/showthread.php?tid=5944)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - DarkSonia - 16.08.2025

no ja tam nie kupuje, wrzucilam to raczej w ramach ciekawostki... ale może ktoś będzie na tyle odważny by wypróbowac vendora...  Angel 
ładnie tam jest... duży wybór... no ale... mam mieszane uczucia trochę zresztą jak Lifik też...
ale jakby nie było.
jebne jak sie okaże, że wszystko jest prima sort i normalnie paki dochodzą haha  Big Grin

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Metykatykot - 16.08.2025

Sonia skąd znalazłaś sklep?Smile

Edit: rzekomo ktoś murale nakurwia u Soni w metropolii. Czekamy na fotkiSmile

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - DarkSonia - 16.08.2025

no właśnie tak na to wpadłam czary mary ( kurwa ) :*

[Obrazek: zqa1a.jpg]

[Obrazek: zqa2a.jpg]

[Obrazek: zqa3a.jpg]

pozdruFFka cudaczq :*

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Blade12 - 16.08.2025

U mnie w mieście bazaarek reklamują na ławkach i ścianach xD

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Lifeisbrutal - 16.08.2025

DarkSonia A co to za zdjęcia? Ich magazynu czy co? Przecież to wygląda jak jakiś dom w którym by przechowywali dragi. Wał jak chuj to jest.

Metykatykot  mnie pytał jak na to wpadłam...
bo połowa miasta jest tym ojebana... zresztą nie tylko to ale i okoliczne miasta też

ruski wjeżdząją grubo widzę

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Metykatykot - 16.08.2025

Majo rozmjach skurwisinyPodobno kultowa

Ale i tak pierdolę. Wolę wspierać Polską gospodarkęBig Grin

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - horsii - 16.08.2025

jebać biznesmenów ze wschodu, juz mi kurwa wystarczy ze co 5 metrów otwierają te pierdolone pralnie pieniędzy zwane piekarniami gruzińskimi

DarkSonia jak liczysz 20 roznych sortow 4mmc mieszanych w wiadrze po farbie w piwnicy, jakieś barwione fety 5% fety w fecie czy inne alfy "shrek" jako duzy wybór... Podobno kultowa  bieda jak chuj ten sklep a nie duzy wybór. ty duzego wyboru nie widzialas

"4mmc nl" tak kurwa 4mmc nl. bo w holandii jak zrobisz to lepsze jest jak gdzies indziej. mmm cholenderski temacik najleprzy 

sklep pod totalnych debili robiący dead dropy zciśnienowanym dzieciom z telegrama

jakieś mefy, nie mefy, alfy, hexeny - to masz tu na miejscu, pewniak, dobre ceny, a nie jakiś ukraiński goblin ci napisze ze on ci przeciez powiedzial spod jakiego smietnika wyjac paczke i nara chuj ci w dupe nie jego wina ze "nie umiesz znalezc" 

a czego nie ma na miejscu, to jest na cebulce, od ręki, sprawdzeni sprzedawcy, escrow.

horsii 

Matko św. Expertem nie jestem... Ty w sumie sam o sklepie wiesz tyle co nic...

Czy sie podniecam... jak każdy który widzi inne kamyki na co dzień

Czy robi na mnie wrażenie? Jasne bo mało kto ma tak bogatą ofertę...

Czy to scam? Hm...oblepiaja całe miasta reklamą i...tyle wiemy o tym sklepie...czyli NIC nie wiemy.

Co do sortów Mefedronu ... może mają forbowanego, albo spierdolone syntezy od piwnicznych heńków, A MOŻE mają najlepsze sorty w środkowej europie? NIE WIEMY TEGO.

Nie wiemy też co to za grupa? a może to jakieś pionki? a możę jedna z większych grup UKR/RU ?
Może to amatorzy, a możę to my se tu gdybamy a oni ogarniają rynek lepiej niż nam się wydaje

Prawda jest taka że nie wiemy o nich nic póki ich nie sprawdzimy.
Jeśli ktoś stamtąd zamówi...i się okaże, że produkty są prima sort to co? 

Wrzuciłam to w ramach ciekawostki i tyle, zwł. że na forum jest taki dział i mamy tu dziesiątki takich sklepów a piszesz jakbym chciała esco z rynku wypierdolić  Big Grin ... przeciez doskonale sobie zdajesz sprawę Ty i ja z tego, że do tego nie dojdzie a esco raczej chociażby tu na forum ma pewną pozycję i każdy jest tego świadom.

bardziej zainteresowały mnie rzeczy, których na oczy w życiu nie widziałam..łacznie z farbowaną alfą. 
Wyluzuj... to tylko kolejny sklep na rynku ;*

"jak liczysz 20 roznych sortow 4mmc mieszanych w wiadrze po farbie w piwnicy"

Trochę nie w temacie, ale pewien sprzedawca napisał pod produktem (4mmc):

"Szeroko różniący się profil psychoaktywny każdej partii, znajdź swoją i odkryj pełnię miłości oraz nowy zakres doznań wciąż na nowo, unikając tolerancji!" (Źródło baz*.**)

Czyli jak? Wystarczy wziąć inny sort 4mmc i już tolerancja nas nie tyka?Podobno kultowa