Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kierunek Masa - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Kierunek Masa (/showthread.php?tid=5968)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Kierunek Masa - koksiarz - 23.08.2025

4 miesiace trenujesz i chcesz juz sie brac za koksy ? no bez jaj , pierw to naucz sie czucia miesniowego, techniki ... serio to jest bez sensu ,  ja bym Ci proponowal potrenowac minimum rok na sucho , a wiesz dlaczego ? bo po koksach zapierdala sila w gore strasznie , a sciegna i wiezadla nie beda przyzwyczajone do takiej sily i latwo pozrywac miesnie , zrobisz jak uwazasz oczywiscie , a i pamietaj , ze po odstawieniu sokow trzeba sie dobrze odblokowac i trenowac umiejetnie , bo jesli popelnisz blad to stracisz nawet 70% zdobytej masy na koksie i pozniej bedzie depresja ze takie spadki , nie odbieraj tego jako atak , ja przez 15 lat bylem na cyklu oczywiscie z przerwami mostkami itp , teraz na spokojnie leci u mnie testosteron + hormon wzrostu Smile

RE: Kierunek Masa - JureKiler - 23.08.2025

@"Antek991" Jako patron twojego zdrowia fizycznego doradzę ci coś jeżeli masz taką słabą wiedzę to poleciłbym ci samego teścia solo do póki wszystko ogarniesz ale boję się że i nim sobie zrobisz krzywdę bo musisz pilnować tak samo hormonów masz w ogóle hcg?, masz jakiś inhibitor aromatazy? Robiłeś w ogóle jakie kolwiek badania przed cyklem?

RE: Kierunek Masa - EmStO - 23.08.2025

JureKiler 
HCG to odblok tak ?
Inhibitor nie mam 
Badań nie robiłem ale obiło mi się o uszy, że trzeba. Nie pamiętam pod jakim kontem gdzieś miałem zapisane . 
koksiarz Ziomalu ja kiedyś zapierdalałem siłka, basen i biegałem do tego różne suple no i na bombie byłem tylko dobrych parę lat temu . Teraz mnie wzięło zaszczepiłem się tym od nowa i chce w to iść . Pierdolić dragi ćpać sport.

PS.
6 dzień jestem na turanabolu 30mg/doba

Na pewno wjeżdżam w teścia Cypio + NPP.
Na odblok clomid .
Oxandrolone ktoś coś na ten temat ?

RE: Kierunek Masa - Blade12 - 23.08.2025

@"Antek991" i po co ci te sterydy naturalnie lepiej ćwiczyć

@"Antek991" hcg stary to jest środek który musisz brać od początku drugiego miesiąca bomby cały czas chyba że Chcesz się nabawić atrofii jąder. Inhibitora aromatazy nie masz biorąc tyle sterydów i mając zamiaru brania dużo więcej? Rozjadą ci się hormony urosną ci donice jak u baby na dodatek będziesz miał dużo więcej innych dolegliwości w głowie jak spadek nastroju brak popędu i dużo innych rzeczy 

Na obłok clomid? A gdzie hcg i exemestanum? (Inhibitor)

Blade12 
Ziomek ujebalo mi się w głowie coś jak byłem za # .
JureKiler 
Dzięki za info nie wiedziałem .
Będę robił robił zakup to i to wezmę.
O niektórych rzeczach to nie nie wiedziałem .

@"Antek991" narobisz sobie biedy bez pomocy ja to już wiem

JureKiler Ziomalu będę dopytywał .
Powiedz mi te badania to jakie to ja już sobie zacznę to ogarniać .

RE: Kierunek Masa - Blade12 - 23.08.2025

@"Antek991" daj se spokój z tymi sterydami bo narobisz se problemów dobrze napisał JureKiler

Blade12 Ziomalu ja wracam na puche tylko kwestia czasu ale i tak mnie to nie ominie rozumiesz ? Podjazd dalej leci wjechać chce na bombe a potem ze sobą to już jakieś sterole zabieram i dalej .