![]() |
|
Stymulacja, problem. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Stymulacja, problem. (/showthread.php?tid=5969) Strony:
1
2
|
RE: Stymulacja, problem. - EmStO - 23.08.2025 Konrad Curze Ty jak i autorka tematu chcący zakończyć dzień zakończmy go razem xD Ja czekam aż wjadą ketryle popite hydro podkrapiane wcześniej pregabalina . RE: Stymulacja, problem. - horsii - 24.08.2025 Ketrel jeszcze hydroksyzyna dopierdalany? Bez sensu jak dla mnie Jak juz kwetiapina jest antagonistą receptora h1, stąd wynika ten jej efekt nasenny przeciez, ktory jest nawet w malych dawkach rzedu 25 mg. Co tam ta hydroksyzyna ma zrobic czego nie robi juz kweta? a co do opa - ciezko ci powiedziec co ci jest jak nie masz pojecia co bierzesz. przejdzie ci. nic ci nie bedzie. gorzej ci sie nie zrobi - no chyba ze zaczniesz dorzucać za parę godzin zaczniesz odczuwac pewnie normalne zmeczenie. RE: Stymulacja, problem. - DarkSonia - 24.08.2025 Rzadko to robię, ale podpisuję się pod tym co napisał horsii Zakładając, że nie złopiesz tego typu subst od lat i masz małe doświadczenie to jest to normalna reakcja organizmu na takie ilości ( prawdopodobnie ketona jakiegoś ) jakby to był nep/hex/alfa + dawki o których piszesz raczej byś tu z nami nie rozmawiała zwykłe metabolity - schodzą jakiś czas, zjedz coś, weź witaminki jak masz, pij słodkie napoje. No i - nie kupuj nie znanego, bo nawet jakby się coś stało, to byś nie wiedziała komu co powiedzieć co wzięłaś, i jak temu zaradzić. RE: Stymulacja, problem. - Desmonia - 24.08.2025 Jestem, i mam się prawie dobrze. Piszę "prawie" gdyż czuję się ogólnie zmęczona. Co do tematu. Z początku wzięłam pod uwagę stymulację, ale wgryzając się głębiej w temat, i biorąc pod uwagę inne efekty uboczne które zauważyłam, dochodzę do wniosku że mógł wystąpić efekt wyprania z dopaminy. W przypadku tegoż zjawiska, mamy doczynienia z różnymi problemami, w tym z problemem zasypiania. Mogę się mylić, ale biorąc pod uwagę czas jaki minął od ostatniej kreski, jak i ilość środka to mało która substancja tak długo by działała. No chyba że byłaby mowa o metaamfetaminie. A to raczej nie przypominało tego. Oczywiście jest to tylko moja teza, która niekoniecznie może pokrywać się z rzeczywistością. DarkSonia to nie tak że mam małe doświadczenie. Z reguły unikam kupowania czegokolwiek z ulicy. Ale tym razem druid niby był sprawdzony. Korporacyjny dostawca od dłuższego czasu. Mało tego, każde substancje, nawet te kupowane tutaj u forumowych partnerów, przepuszczam przez domowe laboratorium w postaci odczynników. I tak też było i tym razem. Wykazało że to jakiś keton. Piszę "jakiś" gdyż ciężko było w 100% wskazać co to jest dokładnie. Patrząc na efekty, obstawiam że mogłaby to być jakaś 3 cmc. Z racji że poraz pierwszy spotkałam się z taką reakcją organizmu, to trochę się przestraszyłam, stąd moje zapytanie padło w tym dziale ![]() I jeszcze jedna rzecz która mi lampę zapaliła. Nigdy do końca też nie wiemy czy np w 10gr załóżmy 3 cmc, nie ma dorzuconego czegoś innego co kończyło się druidowi, a nie miałby zbytu ze względu na marginalną ilość. Trochę to przedstawiłam w zagmatwanym języku, wybaczcie , ale mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi
RE: Stymulacja, problem. - DarkSonia - 24.08.2025 Desmonia no taki jest ten ... uliczny klimat
RE: Stymulacja, problem. - doxyou - 25.08.2025 Ciśnienie podwyższone do 171 ![]() Ja przy 193/102 przepalałem żarówę po alficy bo czułem niedobór stymulacji. ![]() Jeszcze jakiś agent tu pisał o Xanaxie 0.25mg w SŁOICZKU. Same hity
RE: Stymulacja, problem. - Epsiakos - 26.08.2025 Walenie benzo po dragach to największa głupota jaka może być, raz że nawet jak się zaśnie to nie nie jest to sen z kategorii regenerujących. Nie polecacie nikomu kurwa brania benzo jako remedium po stimach bo wam będę wpierdala warny, każdemu jak leci RE: Stymulacja, problem. - Konrad Curze - 27.08.2025 DarkSonia "Rzadko to robię, ale podpisuję się pod tym co napisał horsii " Mogłabyś powiedzieć czemu. Patrząc na posty informacyjne od Horsiego są merytoryczne, wartościowe i ciekawe. Do tego blog dopalowa w większości jest stworzony przez niego i jest jednym z lepszych ogólnych informacji na temat danej substancji, jakie do tej pory znalazłem. Nie jest moją intencją żaden atak w Twoją stronę, czysta ciekawość. Epsiakos Mógłbyś bardziej rozwinąć myśl na ten temat. Był wątek o tym, ale jak go wertowałem za wiele konkretów nie padło a sam (jak widać błędnie) stosuję to remedium. |