Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kiedyś to kurła były sorty... - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kiedyś to kurła były sorty... (/showthread.php?tid=5991)

Strony: 1 2 3

RE: Kiedyś to kuła były sorty... - smakosz - 06.09.2025

szkoda że nikt nie bierze pod uwage stanu swoich receptorów 10 - 15 lat temu i obecnie Big Grin

RE: Kiedyś to kuła były sorty... - DarkSonia - 06.09.2025

ja biorę pod uwagę... to co opisałam  Big Grin

RE: Kiedyś to kuła były sorty... - doxyou - 06.09.2025

Nie no błagam...
4cmc azrael? Kurwa, to nawet po samej nazwie brzmi jak towar żeniony z jakimś dyso albo stimem.

Oczywiście, można zrobić mocniejsze 3CMC niż 3CMC o czystości "farmaceutycznej". I to w krysztale Smile
Wystarczy taką trójkę rozpuścić, dodać do niej dowolnego silnego stima i spowrotem skrystalizować.

Albo po prostu pogonić wam 6APB zrobione na przezroczysty kryształ, podpisać 4CMC Azrael i niech się ćpuny cieszą, że trafiły najczystszy towar w mieście Podobno kultowa

W 2010 lepiej kopało? Na przykład Cherry Cocolino? 
No faktycznie, było tak. Bo w tych solach było od zajebania innych składników oprócz mega, które miały potęgować efekt.

Ludzie na imprezach w 2010 mieli wyjebane gały a teraz nie mają?
To widocznie chodzicie do zbyt cywilizowanych klubów.
Poza tym na imprezach zażywa się głównie jakieś MDMA... Po tym oczy są zawsze ogromne.

Nad czym ja się w ogóle produkuję...
I do kogo.

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - cicha_spoleczna_bandyterka - 07.09.2025

Kiedyś to były czasy. Dzisiaj nie ma czasówSmile

Ale na pewno nie jedna osoba przyzna, że te chińskie dopalacze z czasów legala były inne, lepsze po prostu.

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - JureKiler - 07.09.2025

doxyou jak sorty do demoona wjeżdżały to ludzie sami nadawali nazwę było głosowanie Big Grin zresztą te nazwy były od różnych opisanych upadłych aniołów lub demonów. A ty po tej nazwie stwierdzasz co tam było, masz talent chłopie.

Chuj ich tam wie może i mieszali bo podobno mefa z pentem to było najlepsze połączenie kiedyś 

Szkoda że Escobar nie nadaje nazw to może byś mi powiedział czym było poprzednie 4mmc 😂😂😂

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - DarkSonia - 07.09.2025

JureKiler  myślę, że lepiej tego nie drążyć Wink

chociaż ten HINDUS nowy mnie ciekawi  Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Lukas1985 - 07.09.2025

(06.09.2025, 21:39)JureKiler napisał(a): Kocia666 no masz po części rację zwróciłeś mi uwagę na pewne szczegóły faktycznie kiedyś bardziej to kosiło 

Darkchem, 

Proszę Cię. Darkchem to miał wymieszane wszystko że wszystkim i produktom nadawał losowe nazwy. Tam się nawet potem już nie zgadzało działanie z grupa substancji 😄
.
Ja już o tym rozmawiałem setki razy. Na całe szczęście pojawiło się kilka osób które rozumieją czym jest tolerują ale niektórzy dalej nie umieją się z tym pogodzić. Magia i czary już nie wrócą. Gdyby Wam ściągnęli towar z 2008roku to działanie będzie dostosowane do Waszego zapasu neuroprzekaźników. 
.
Co do zapachu starego mefedronu. Ten który śmierdział ogórkami to było go**no toralne, bo ten smród to metyloamina. 
.
Co do samej tolerki to nie róbmy żartów. Układ serotogenicznym po 200mg MDMA potrzebuje lekko ponad miesiąca to teraz przeliczone sobie ile tolerka będzie się odbudowywać po 5gr b-k. 
 Nie, tolerka już nigdy nie wróci po takich mityngach. I ćpanie co weekend to nie pomoże.

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - JureKiler - 07.09.2025

Lukas1985 nie mam pojęcia czym to było i z czym mieszał ale pewnie masz rację

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - sagitta - 08.09.2025

Szkoda, że te „złote czasy” mnie ominęły…

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - DarkSonia - 08.09.2025

nastały nowe...
jak dobrze poszukasz, to o starych czasach za wiele myśleć nie będziesz sagitta  Heart