![]() |
|
3-MMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: 3-MMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6003) |
RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Karlik - 03.10.2025 Tyle gadki na tym forum że każdy czeka aż się ten produkt pojawi a coś cisza 🤣 Co drogie a vendor nie dał za darmo?? High-live zrób jakąś akcję samplowa bo ludzie się nigdy nie dowiedzą jak to smakuje hahaha RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 03.10.2025 Ja wam powiem w środę bo widzę że się nie doczekamy, chyba że mnie ktoś wyprzedzi RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - EmStO - 03.10.2025 Każdy czeka z niecierpliwością ✌️ wrzuć oral + sniff RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 03.10.2025 WRZUCAĆ RECKI! bo się wkurwię... i sama wrzucę
RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 04.10.2025 Z taka tolerką recka bedzie obiektywna,dobry ruch
RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 04.10.2025 (25.09.2025, 13:20)moher napisał(a): Zapach ledwo wyczuwalny Nie bierzcie na poważnie tej opinii 🤦 (04.10.2025, 08:52)EmStO napisał(a): Lukas1985 🙈 ? Jak ktoś pisze, że 3mmc jest identyczne jak 4mmc to któreś diler zrobił go w konia. A nikt nie mam czasu teraz się zastanawiać czy diler odmmefedronu czy metafedronu pocisnal mu badziewie. RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 04.10.2025 No dla mnie ta opinia nic nie wniosła ale zobowiązałem wam się skleić coś porządnego i to zrobię na dodatek dodam że mam praktycznie 3 miesiące przerwy od RC więc opinia będzie miarodajna (Środa) RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Czeslawo - 08.10.2025 Miałem okazję zapoznać się z 3-MMC od High-LifeMarket Tak się prezentuje: ![]() To 3-MMC jest dość twarde, nieco w stronę twardości 3-CMC, jednak nie do końca, jest jakby skrystalizowana powłoka (ta twardsza) a w środku nieco bardziej ziarnisty materiał, już nie taki twardy. Nie jest bezwonne, trudno mi konkretnie jakoś porównać do czegoś, więc określę to jako chemiczno-słony zapach. Smak też w stronę słonego. Przed podjęciem testów zastosowałem protokół bezpieczeństwa (aby wykluczyć ewentualne alergie, działania niepożądane) było to 20 mg donosowo, odczekane ok. 30 min nie stwierdzono w moim przypadku ani alergii, ani niepożądanych. Właściwe testy 90 mg oral + po 10 min 40 mg snifff. Przyjemny odczucia, zrobiło się nieco cieplej (trudno określić, czy od środka, czy zewnątrz) w każdym razie było to coś nico innego, niż przy znanych i testowanych dragach z ostatnich miesięcy/lat. Lekka pluszowość skojarzona z rozmyciem wzrokowym, energia na plus. Co ciekawe, można samemu ukierunkować, w którą stronę ma iść faza, czy stone wyjścia i uderzenia w balet, czy czil na fotelu. Warto odnotować, że libido podbite (działać przy rozsądnych dawkach można). Docelowo co ok. godzinę wrzucałem oral 120 mg + 50 mg snifff – dla mnie było to już sporo. Produkt godny polecenia miłośnikom RC.
RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Dafidov - 08.10.2025 90mg oral? Ja nie żre ketonów praktycznie w ogóle, a zacząłbym od 200mg RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 09.10.2025 Napisal, że dla niego jest sporo, więc taką ma tolerkę, sam jestem ciekaw czy to takie 3cmc na sterydach |