Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Dubai Style - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Dubai Style - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6004)

Strony: 1 2 3 4

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 24.09.2025

Dajcie mi to panowie to ładnie ręcke wrzucę xd jak nie to trzeba będzie kupić bo na razie się dowiedziałem, że oje bałeś Carrefour xd

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - TheEnd - 01.10.2025

Słabe. Poszło na trzy razy..dorzutki co 2h.
Smak i zapach super.
Działanie 5/10
Stymulacja prawie nie występuje..tylko clear head się robi no i fajnie się gada po tym. Lekkie wzrost motywacji i pewności siebie. Libido delikatnie na plus. Serce ok,. ciśnienie też spoko. Zjazdu brak.

Mi się wydaje, że.to.robione jest na bazie tej amfy ze sklepu + coś jeszcze ..chyba lidokaina bo można odczuć znieczulenie. Szczególnie znieczula gardło.

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Karlik - 01.10.2025

No to wyglada na to ze jest to cos mega petarda jak na ciebie czlowieku nie dziala NEP Big Grin Mysle ze to bedzie cos pod koksik i ze na 3mmc bedzie

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - EmStO - 01.10.2025

Na niektóre opinie trzepa patrzeć z przymróżeniem oka 👀

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Mirosound - 02.10.2025

[Obrazek: 1000033257.jpg]

[Obrazek: 1000033096.jpg]

..........
Znaczącym punktem w tych rozważaniach bardzo istotną rolę odgrywa to czyje towarzystwo odpowiada "Ci " bardziej.
Jeśli potrzebujesz towarzystwa koleżanki, która z pewnością będzie się wyróżniać z tłumu to Green Lady będzie tą właściwą.Szyk i prezencja na najwyższym poziomie. Każdy podejdzie, porozmawia, a ona wstydu Ci nie przyniesie. Grzeczna, piękna, ale i bardzo zachowawcza. Czasem pojawi się iskierka, ale brak jej przebicia. Oczywiście znajdą się i tacy, którzy dobrze się z nią pobawią. Dla mnie tylko dla towarzystwa, nic po za tym. Co nie oznacza, że nie ma nic do zaoferowania. Po prostu po ciągłym obcowaniu z innymi, dostrzeżesz w niej tylko urodę, a inni się zakochają do szaleństwa.Co oznacza, że jeśli jej osobiście nie poznasz to będziesz się tylko zachwycał jej urodą z daleka.

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - EmStO - 02.10.2025

Jak Ty to pięknie opisałeś Ziomek 👌 Jest to kobieta dla towarzystwa 😊

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - TheEnd - 02.10.2025

Jak na mnie nep nie działa? Jak jest dobry to działa. A Dubai to nie NEP. To delikatny stymulant. Jak espresso

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Karlik - 03.10.2025

O ja pierdziele co za opis chyba wlasnie tego szukam😄 zamawiam i napisze cos o tym potem

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - niewhite - 04.10.2025

wiadomo moze co tam jest zjadlem tego z 0,5 do kety i ziola calkiem fajnie podbilo ale nie jestem stimowy i nie mam pojecia co to moze byc

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Karlik - 06.10.2025

3mmc glowny skladnik

Pytałem bo lubię takie fiolkowe zapachowe mixy 😈