![]() |
|
Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc (/showthread.php?tid=6056) |
RE: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - Epsiakos - 11.10.2025 Zwyczajnie jak walisz przykladowo 150mg to jebnij maxymalnie 2-3 pasy i to polowe tego, przy 3mmc i stimach takich jak nep/hex czy alfa wystarczy ze nie jebniesz dawki ktora ci wypierdoli cisnienie na tyle mocno, zeby ci przez cala noc krew losowo przemieszczala sie z miejsca w miejsce. Umiar, tabletke mozesz sobie wziac dla "bezpieczenstwa" i to radzil bym gora 50mg silde z apteki bez recepty, najlepiej 25mg. Jak bedziecie czesto walic takie tabsy do sexu, to organizm sie przyzwyczaic moze wiec uwazajcie RE: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - Piotrek8924 - 19.10.2025 Najlepiej nic nie brać, to powinien być naturalny popęd libido. RE: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - rumcajs123 - 19.10.2025 3mmc do sexu to jest cudo dziala nawet pod napleta i partrerka bedzie nacpana razem z toba nw daczego ale dziala to tylko przy 3mmc i koksie RE: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - TheEnd - 22.10.2025 Bo 3cmc by ci np wyzarlo fiuta 😂 Ponoć NEP też tak działa ale nie odważe się spróbować. RE: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - Konrad Curze - 05.11.2025 Mefedron z dodatkiem jakiegoś przyzwoitego zioła daje całkiem ciekawe wrażenia sensoryczne i z odpowiednim settingiem nie trudno o podniecenie stron(y) zaangażowanych. RE: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - Sniffiarz97 - 05.11.2025 NEP, na mnie działa. Nie wiem jak hexen ale pewnie jakoś podobnie RE: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - EmStO - 05.11.2025 (19.10.2025, 20:07)rumcajs123 napisał(a): 3mmc do sexu to jest cudo dziala nawet pod napleta i partrerka bedzie nacpana razem z toba Ktos to tu sypał se nepa pod napletka i bił konia aż weszło xD Pucować się kto i pomóż człowiekowi bo pomocy potrzebuje . RE: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - Konrad Curze - 05.11.2025 rumcajs123 Żołądź jest silnie ukrwionym miejscem, zatem większość tego typu substancji powinna dać radę się wchłonąć przez niego (ewentualnie mogą potrzebować czegoś do nawilżenia / rozpuszczenia się, aby ułatwić ten proces) - przynajmniej taka jest teoria, jakoś nie uśmiecha mi się próbowanie tego na sobie. RE: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - doxyou - 05.11.2025 EmStO Oczywiście, że to kot ![]() Faktycznie tak się da i to działa, ale z chlorem nigdy bym się nie odważył.
RE: Co brać aby chciało się ruchac albo walić konia cała noc - EmStO - 05.11.2025 Odświerzyłeś mi ziomek pamięć Tak to on i te NePalskie metody walenia konia xD a co ma się nie dać jak się da tylko czy warto ?
|