![]() |
|
avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc (/showthread.php?tid=6064) |
RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Klefedron12345 - 14.10.2025 Mefa odpada ale alva pvp ok
RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - TheEnd - 15.10.2025 Żadne RC!! Jak juz to amfa. Jakie 4mmc? Hahaha to kanapę weź z domu odrazu, żeby mnie Cię położyć 😂🤦🏻 3cmc? To laptopa zabierz z domu żeby mieli do czego się tasować 😂 Apvp hahaha to bys potem ich szukał po budowie całej bo byli by pokitrani po kątach przed CIA i FBI 😂😂😂 Tylko amfetamina. Tutaj partnerskich od High-LifeMarket zakup i będą wszyscy zadowoleni a robota na bank pojdzie do przodu. No i bez schiz. Pełne skupienie będzie. Tylko dobrze niech się nawadniają. Pozdro 🤘🏼 RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - EmStO - 15.10.2025 Tez bym celował w krajówkę . Najbezpieczniejsza z tego wszystkiego a jeszcze inna opcja to midafinil . Mmc, cmc, pvp i nep do pracy na wysokości ? Odpuść i nie myśl o tym . RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - TheEnd - 15.10.2025 Dokładnie tak jak pisze tez EmStO Krajoweczka kolego najlepsza do pracy.
RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Sniffiarz97 - 16.10.2025 Jestem tego samego zdania, Amfetamina będzie najbardziej optymalną rzeczą, ogółem metylofenidat jest bardzo dobry do roboty,.ale musiałbyś mieć stwierdzone ADHD i receptę na te tabletki. RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - horsii - 16.10.2025 Co za pojebana akcja że TheEnd dobrze mówi Az plusa musialem dac weź sobie zwykłej fety, a nie kurwa alfe albo mefedron, jak juz musisz byc wyćpany na rusztowaniu RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Forsik1910 - 16.10.2025 ja jestem zdania zeby wziol kolo i sie jebnol w czoło RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - horsii - 17.10.2025 Albo - zapomniałem napisać - stary dobry metyofenidat. Kurwa już widze wymefedowanego goscia "eufo strong" gibającego sie na rusztowaniu A potem bedzie news że chłop zajebał niechcący salto brooklyn z 15m
RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Lisu10 - 18.10.2025 (14.10.2025, 11:58)Lisu10 napisał(a): Siemano. Mam pytanie co to jest ten avpvp? Bo ogólnie zazwyczaj z ekipą braliśmy coś takiego jak my to nazywaliśmy "kamyk" ,bo pracujemy na rusztowaniach i potrzeba załodze coś na wzmocnienie . Mefa odpada . Jaki wypadek ? jakie ćpanie? Bracie to akurat daje chłopakom więcej motywacji do oracy oraz sił . Zamawiałem ostatnio u Escobar tego neodymowy,no i bajeczka ,chwalimy to . (16.10.2025, 14:57)horsii napisał(a): Co za pojebana akcja że TheEnd dobrze mówi A po fete to gdzie ? Kiedyś u nas na dzielni byla amfa, ale od 2 lat nie ma,pamiętam ostatnie juz chwilę amfy to byla taka pasta różowa jeszcze. zamawiałem ostatnio nep od Escobat i powiem ci petarda ,chwalimy sobie. (14.10.2025, 12:34)SztywnyMisza napisał(a): Różnica jest taka że jedno to typowy euforyk najlepiej zażywany oralnie a druga to speedzik z nutą euforii na pewno Doda sił tylko nie walić chuj wie jakich dawekNo i o to mi chodziło krótko zwięźle i na temat bracie,czyli cmc bedzie typowy speedzik ze szczyptą delikatnej euforii?? RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Forsik1910 - 18.10.2025 nie mozecie sie porobic w domu nienarazając inncyh? Motywacja ? Motywacją niech bedzie wolnosc i czyste sumienie Bysmy zobaczyli nacpanych na rusztowaniach to bysmy was kurva szybko zdjeli |