![]() |
|
Występowanie zajadów po braniu stymulantów - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Występowanie zajadów po braniu stymulantów (/showthread.php?tid=6108) |
RE: Występowanie zajadów po braniu stymulantów - DrakoMalfoy - 31.01.2026 (04.11.2025, 18:48)Sniffiarz97 napisał(a): Stymulanty wysuszają cerę, skórę. Ja stosuję podczas brania i nie tylko serum do twarzy wit a,c,w Plus krem nawilżający. Polecam tak co kilka godzin przypomnieć sobie że się żyje, czymś się posmarować a dom odwodnienia i zmian skórnych to kup litorsal+wit z grupy B ale i tak będzie sucha skóra czy czuć odwodnienie. A co do zwały to już kwestia ile się leci i ile się bierze. Ja ostatnio mam mniejsze zwały Właśnie kurwa od roku może więcej zauważyłem że robią mi się na twarzy suche takie placki zwłaszcza tam gdzie mam zarost lub brwi najbardziej pomaga krem Bambino bo jest bardzo tłusty ale im więcej melanży tym bardziej się to powiększa (nie mam łuszczycy) (04.11.2025, 18:48)Sniffiarz97 napisał(a): Stymulanty wysuszają cerę, skórę. Ja stosuję podczas brania i nie tylko serum do twarzy wit a,c,w Plus krem nawilżający. Polecam tak co kilka godzin przypomnieć sobie że się żyje, czymś się posmarować a dom odwodnienia i zmian skórnych to kup litorsal+wit z grupy B ale i tak będzie sucha skóra czy czuć odwodnienie. A co do zwały to już kwestia ile się leci i ile się bierze. Ja ostatnio mam mniejsze zwały Właśnie kurwa od roku może więcej zauważyłem że robią mi się na twarzy suche takie placki zwłaszcza tam gdzie mam zarost lub brwi najbardziej pomaga krem Bambino bo jest bardzo tłusty ale im więcej melanży tym bardziej się to powiększa (nie mam łuszczycy) RE: Występowanie zajadów po braniu stymulantów - sagitta - 31.01.2026 U mnie ogólnie konycja skóry się pogarsza. Nagorsze są wyżarte zajady, które kurewsko bolą RE: Występowanie zajadów po braniu stymulantów - DrakoMalfoy - 31.01.2026 sagitta jak wyleczysz zajada to kup sobie pomadkę regenerum jest naprawdę zajebista i używaj jej chociaż gdy „używasz” myślę że zapobiegnie to pękaniu ust i kącików. Główną przyczyna to zazwyczaj odwodnienie lub brak witamin albo latasz porobiona na mrozie RE: Występowanie zajadów po braniu stymulantów - Rotava dwa - 02.02.2026 Na zajady krem Nivea najlepszy trochę szczypie da się wytrzymać polecam ktoś używa ?
RE: Występowanie zajadów po braniu stymulantów - sagitta - 02.02.2026 Super dzięki za poradę, zakupię zanim doleci do mnie nepik
RE: Występowanie zajadów po braniu stymulantów - DrakoMalfoy - 02.02.2026 (02.02.2026, 09:38)Rotava dwa napisał(a): Na zajady krem Nivea najlepszy trochę szczypie da się wytrzymać Zdecydowanie to jest bardzo zły pomysł RE: Występowanie zajadów po braniu stymulantów - Sniffiarz97 - 04.02.2026 Przy dłuższym stosowaniu tzw ciągach może nawet skóra schodzić na twarzy, zwłaszcza teraz jak jest jakieś -12 ma dworze RE: Występowanie zajadów po braniu stymulantów - DrakoMalfoy - 04.02.2026 Sniffiarz97 jak można w taki Mróz latać porobiony po dworze? ja to z chaty nie wychodzę nawet jak walę coś
RE: Występowanie zajadów po braniu stymulantów - Sniffiarz97 - 04.02.2026 Ja poszedłem morsowac po NEP, nie polecam xD dostałem drgawek jakiś RE: Występowanie zajadów po braniu stymulantów - DrakoMalfoy - 04.02.2026 Japierdole nic bardziej nieodpowiedzialnego dzisiaj tutaj nie przeczytam
|