![]() |
|
Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 (/showthread.php?tid=6140) |
RE: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - kurvvisko - 23.11.2025 To prawda. Masz bardzo intrygujące podejście do różnych tematów, Konrad Curze. Zauważyłem to już jakiś czas temu. To nic złego, ot, ciekawe spojrzenie na swiat masz. RE: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - Blade12 - 23.11.2025 Wolność od używek
RE: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - Fidel - 23.11.2025 Milion złotych i uzaleznienie od kanna, wydam wszystko na 5F ADB albo inne kanna i będę palił maczanke i spał czyli to co kocham najbardziej. (23.11.2025, 03:21)DarkSonia napisał(a): Wolność... Sonia jest zgubiona już widzę, system pochłonął Cię całkowicie. RE: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - DarkSonia - 23.11.2025 Konrad Curze no konwersacja z Tobą to czasami jest misja na rozkminie dla neuronów pkt.1 - zrozumieć kontekst pkt.2 - ogarnąc odpowiedź pkt.3 - spróbować nie odpisać jak Konrad Curze to jego stajL haha(23.11.2025, 16:35)Fidel napisał(a): Milion złotych i uzaleznienie od kanna, wydam wszystko na 5F ADB albo inne kanna i będę palił maczanke i spał czyli to co kocham najbardziej. nie wiem o czym rozmawiasz do mnie ![]() nie wiem w czym jestem zgubiona i nie wiem kiedy mnie system pochłonął całkowicie ...wiem natomiast że nie zatrybiłeś sarkazmu z tom cienszKOM pracom że niby kto ja? haha
RE: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - Forsik1910 - 23.11.2025 tak jak fidel tylko zamiast kanna to trawa i wydaje pol na trawe pol na gastro zeby bylo fair RE: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - Konrad Curze - 23.11.2025 DarkSonia kurvvisko Dzięki wielkie, rad jestem, że moje posty coś wnoszą. Niestety, mam tendencję to przeginania ze zdaniami wielokrotnie złożonymi, co tymbardziej utrudnie zrozumienie, co autor miał na myśli. RE: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - Epsiakos - 24.11.2025 A ja twierdzę że wystarczy mieć defekt w stylu ADHD/Aspergera, dla mnie wszystko jest jak należy, no może brakłob nawiązania jak do tego wszystkiego doszło
RE: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - Sniffiarz97 - 24.11.2025 Zależy czy to milion bez podatku czy trzeba będzie za tą kwotę zapłacić podatek RE: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - kurvvisko - 24.11.2025 Sniffiarz97 ja bym brał nawet z koniecznością zapłacenia podatku RE: Milion złotych i to samo uzależnienie, czy nic, ale wolność od używek? 23/11/25 - Fidel - 24.11.2025 Epsiakos co ciekawe Sławomir Mentzen mówił że ma Aspergera ale wydaje mi się że się podlizuje i chciałby być jak Chada a jak wiadomo Chada miał Aspergera może myślał że będzie tak jak on? Co nie? |