![]() |
|
Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. (/showthread.php?tid=6146) Strony:
1
2
|
RE: Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. - Konrad Curze - 26.11.2025 JureKiler Swoją drogą z czego wynika fenomen tusi? Jakby to jest trochę losowa mieszanka dragów (zwłaszcza pod względem proporcji) + barwnik, zatem czemu na własną rękę nie ogarnąć sobie części składowych, które nas interesują i zapodać sobie to wedle uznania. RE: Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. - Fidel - 26.11.2025 Jasne że się tak da, Ketamina, amfa, MDMA i mamy tusi swoje i to we własnych proporcjach. RE: Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. - Konrad Curze - 26.11.2025 Fidel Jeszcze słyszałem, że do tusi dodają kokainę, LSD i inne empatogeny niż MDMA - po prostu na mój gust to się mija z jakimikolwiek sensem, bo w przypadku tego rozrobionego proszku nawet wróżbita Maciej nie powie co tam się znajduje. A jako, że jestem skąpy to wizja płacenia wysokiej ceny za chociażby śladowe ilości barwnika to już jest kpina, ale no cóż - ludzie widzą kolorowe i biorą. RE: Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. - Fidel - 26.11.2025 No właśnie i jako vendor patrzysz co jest najbardziej opłacalne i do tego dobre a najlepiej jak samemu wymyśli się najlepszy mix tych substancji które podałem ja, Ty albo te i te ale mieszane, tak jak mówisz, wróżbita mógłby przewidywać a sklepy sami nie wiedzą albo właśnie robią tak żeby zrobić coś swojego, czasami też na oko (chociaż te czasy myślę że minęły z czasem sklepów i legala) teraz wydaje mi się, że wszystko jest bardziej wyselekcjonowane. Zostało to co najlepsze i co wiara potrzebuje chociaż ja ciągle ubolewam z braku jakichkolwiek kannabinoidow /maczanek... RE: Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. - Konrad Curze - 26.11.2025 Fidel Teoretycznie jakieś kanny ma któryś ze sklepów partnerskich (ponoć dobre), ale z zagranicy i drogawe... Akurat do mnie ziółko nigdy nie przemówiło - do tego stopnia, że od 1,5 roku mam zapasy i nie chcą się skończyć. Jako przyprawa jest świetnym dodatkiem do psychodelików, dysocjantów, nawet stimów, ale na samo mi nie przypadło do gustu. RE: Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. - Fidel - 26.11.2025 Ja właśnie mam ten fenomen że dla mnie może zioło nie istnieć a jak bym miał wybór 1kg maczanki a 50kg zioła to oczywiste że wybrał bym maczanke (już omijając to że można sprzedać itp itd.) Nie lubię fazy zioła więc precyzując musi być kannabinoidy. A Ty smakowałeś w kanna czy tylko same zioło? Ale skoro masz zapasy to śmię twierdzić że kanna też Ci nie podchodzi RE: Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. - EmStO - 26.11.2025 Niewiem dla czego ale ja tez wole kanna niż ziółko xd chciała wiem ze to kanna zaraz będzie mnie klapalo 10 minut ale huj xd RE: Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. - Konrad Curze - 26.11.2025 Fidel Kanny nie próbowałem i na ten moment jest na końcówce rzeczy, które chciałbym przetestować. Ale biorąc pod uwagę Twoją rekomendację to zrobię jakiś research na jej temat, czy rzeczywiście powinienem był ją od razu dyskredytować ze względu na pokrewieństwo z buchem. RE: Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę. - JureKiler - 26.11.2025 (26.11.2025, 02:19)Konrad Curze napisał(a): JureKiler Tusi zasłynęło w Holandii jako rozowa kokaina najbardziej w gronie prostytutek i seksu dla tego tak mocno sie przyjęło ponieważ potęguje uczucia seksualne itp. Najczesniej tutajtusi jest mieszanka ketaminy mdma I mmc czasem z dodatkiem kokainy. Nawet ma cenę kokainy 50e za gram. |