Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] (/showthread.php?tid=6277)

Strony: 1 2

RE: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - DrakoMalfoy - 16.01.2026

No właśnie jak przeczytałem jej posta to zaciekawiło mnie jej stanowisko czysto teoretycznie Big Grin

Aaa i zgłaszam swoją specjalizację CHEMSEXISTA

RE: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - Forsik1910 - 16.01.2026

sonia mefedron ale liczy sie praktyka a nie teoria,teoria tez jest wazna ale praktyka dla mnie jest wazniejsza duzo .

RE: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - Dead Nightmares - 16.01.2026

Forsik1910 

ale to temat w ktorym teoria wyklucza praktyke, bez niej mozesz zazywac cos nie do konca tak jak najlepiej i o tym nie wiedziec

RE: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - Sniffiarz97 - 16.01.2026

Praktyka najważniejsza, ja mogę być od NEP, to leci od bardzo dawna bez zmian. Pomysł fajny, tylko co dostajesz na Nick dopisek powiedzmy NEPIARZ i fajnie jakby można było range progresowac

RE: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - DarkSonia - 16.01.2026

Sniffiarz97  range można progresować, a pod nikiem możesz sobie w pewnym momencie wpisać cokolwiek... chyba ze Ci chodzi o coś konkretnego?

RE: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - Epsiakos - 16.01.2026

Bardzo prosze o zachowanie kultury, od tego zaczniemy. Patrzac na to jak sie zachowujecie i rowniez to co mialo miejsce na czacie miedzy 8 a 12 dzisiaj, beda wyciagane konsekwencje, bo najwidoczniej niektorzy czuja sie bezkarni a inni dopiero reaguja jak dostaja bana.

Jestescie doroslymi ludzmi, a czasami odnosze wrazenie ze mam doczynienia z dziecmi w wieku przedszkolnym.

RE: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - DrakoMalfoy - 16.01.2026

Wnioskuję o zachowanie kultury, spokoju i minimum profesjonalizmu na tym kurwa forum 😂

Btw. Wydaje mi się że wyszczególnianie czyichś specjalizacji czyli (doświadczenia) jest bez sensu ponieważ dajmy na przykład trzech przykładowych specjalistów od 4MMC i pytającego zielonego użytkownika jak spożywać; 

- pierwszy mu napisze że tylko i wyłącznie nohal bo uwielbia te pieczenie i SZYBKI dopaminowy wjazd 

- drugi mu napisze że tylko i wyłącznie oral bo pogłębiasz swoje niesamowite doznania gdzie serotonina w jelitach to kluczowy neuroprzekaźnik, z którego około 90% produkowane jest właśnie w układzie pokarmowym i zalewa cię błogostan 

- a trzeci mu kurwa napisze że tylko i wyłącznie Per rectum bo uwielbia analne pierdolniecie 😆

Jak specjalizacje to może i tytuły doktorskie?

- jak to brzmi doktor habilitowany metylometkatynon  😆

No i zacznie się bitwa specjalistów 
o to ktory specjalista jest najbardziej wiarygodny, i tylko namieszamy w głowach do czego dążę do tego że zostańmy już przy obecnym doinformowywaniu użytkowników bez żadnych specjalizacji i z własnych doświadczeń  Big Grin 

Pogody ducha wariaty i wariatki ❤️

RE: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - DarkSonia - 17.01.2026

Kochanie...

ale tu chodzi nie o doktorat z dziedziny chemii, ani narkotyko-znaStFa
tylko o to by pod nikiem widniała substancja, która po prostu towarzyszy Tobie już jakiś kawał życia. 
A jak kto to zinterpretuje potem w wypowiedziach/recenzjach to już będzie indywidualna sprawa :*
Dla przykładu Typ co spędził 10 lat życia na mefedronie, nagle przestawi się na morfinę... i napisze "nie klepie" ...
Po tym wpisie "będzie można chociażby założyć" dlaczego odczuwa to tak a nie inaczej
Z pewnością nie chcę tu zrobić czegoś jak np. [H] jakieś rangi kompetentny... nie o to chodzi w zamyśle.

udnego dzionka
pozdruFFka  Heart
DrakoMalfoy żeby nie było, że cuś  ... jUREK...  Heart

masz dużo racji w tym co napisałeś, dlatego WŁAŚNIE TEGO nie zaproponowałam ... bo byłby mały burdel jeśli chodzi o kwestie kto i w czym jest właśnie specjalistą.
Ta cała [ specjalizacja ] miała zabrzmieć trochę metaforycznie... pod kontent, jaki sobie każdy z Nas tutaj o dziwo tworzy.  Wink
:*

RE: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - DrakoMalfoy - 17.01.2026

DarkSonia  przynajmniej próbujesz wprowadzić tutaj coś nowego za to +, ale sam pomyśl ciut bez sensu

RE: Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx] - Fidel - 17.01.2026

DrakoMalfoy chyba kazdy wie o kogo chodzi jesli chodzi zastosowanie doodbytnicze. Jest to niesmaczne. Niepodoba mi sie to.

Apropos ja mysle ze to ze by mowili, ze walic w nocha czy bombki to pol bidy bardziej bym dawkowanie w tych przypadkach sprawdzal