poważny błąd na głownej - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: poważny błąd na głownej (/showthread.php?tid=631) Strony:
1
2
|
RE: poważny błąd na głownej - voice.of.voiceless - 14.06.2022 wwojtuss alkohole to klasa chemiczna, depresanty to grupa psychoaktywna RE: poważny błąd na głownej - dekadan89 - 20.06.2022 Kurwa no bez jaj jaki to forum ma silnik z rometa czy simsonka że takie błędy w działaniu są? Zazwyczaj mam wszędzie wyłączoną opcję auto logowania i zapamiętywania haseł bo to mama mi powiedziała. Musiałem zainstalować firefoxa żeby się tu dostać bo opera nie daję rady już mi powiedziała weź się odpierdol ile razy można hasło resetować, no a dzieje się to zaraz po wylogowaniu. Teraz mam firefoxa jest autolog i jestem na forum. brawo a co się dzieje jak próbuję ustalić swoje? (jadę na tym skurwiałym z linku) wpisuje swoje i oo Az strach się wylogować bo za niedługo mi przeglądarek braknie żeby się tu dostać Na autologu wszystko śmiga i wiadomo jak kompa wyłączę i później wchodzę to stronka się automatycznie loguje z zapamiętanego hasła ale ręcznie się wyloguje(Ten knefel w prawym górnym rogu wyloguj) to chuj pozamiatane. Po prostu wychodzę zamykając zakładkę. Panowie jak tak można, a mistrzostwem świata i okolic są avatary nowych userów. Widząc to pierwszy raz myślałem że najadłem się bielunia czy czego i mnie teleportowano do czasów komputera Amiga albo Comodore 64 RE: poważny błąd na głownej - Polono - 20.06.2022 Ja z duckduckgo korzystam i wszystko elegancko dziala RE: poważny błąd na głownej - dekadan89 - 20.06.2022 Ale kaczka to tylko rozszerzenie do przeglądarek, ja od lat na operze jadę ale ok sprawdzę. edit: dalej lipa a boję się cokolwiek zmieniać bo później jest walka z wiatrakami żeby tutaj wejść RE: poważny błąd na głownej - Maniek - 20.06.2022 Jesteś PIERWSZĄ osobą na forum, która zgłasza tego typu problem. Ludzie siedzą tutaj na różnych przeglądarkach i nie mają tego problemu z hasłem co Ty masz. Raul rozumiesz coś z tego "błędu"? Bo ja nie bardzo w kontekście tego, że nikt przez dwa miesiące nie zgłosił podobnej sprawy. RE: poważny błąd na głownej - dekadan89 - 20.06.2022 pokazałem screena z próby zmiany hasła nie róbcie kurwa zemnie wariata większego niż jestem. Sory że się unoszę ale coś nie gra z tym logowaniem u mnie. teraz mam autologa na Firefoxie i niczego nie ruszam a tego generowanego hasła nie mam bo skrzynkę mailową wyczyściłem po czasie i chuj jest zapisane to co przyleciało w linku. A na operze wygląda to tak -daje nie pamiętam hasła -wpisuje mail i kod z obrazka -jest info żeby sprawdzić skrzynkę pocztowa -jest link do zresetowania hasła wchodzę, Znowu info hasło zostało zresetowane i wal spowrotem do skrzynki -przychodzi mail z nowym hasłem które nie działa a niżej info jeśli to nie pomogło spróbuj tej opcji i link do ponownej aktywacji konta, -wklepuje kod jest info aktywacja pomyślna hasło zostało wysłane na maiłam i tak do zesrania sie i dajcie chwile spokoju bo w końcu henia trzeba przywitać i ugościć a siedzę tu i pierdole a pakiet już az gorący Raul to może się udać bo wysyłając komuś wiąd i skopiowaniu tego tekstu np chuj wie wyslaćto samo innej osobie dajmy na to nie wkleję już tego tekstu tylko ledwo widoczne linijki się pojawiają ale jak wkleję w notepada i z niego spowrotem na forum to ta opcja działa. aleja te hasła i wklejam i przepisuje z lupa kurwa i nic ok spokojnie bez nerwow znam to aktualne hasło z linku a spróbuje się przez nie zalogować na operze i tam ustalić wlasne RE: poważny błąd na głownej - dekadan89 - 20.06.2022 Poważnie poddaje się coś jest skopane i tyle. Zobaczyłem jakie przeglądarka zapisała hasło kopiując je do notatnika. Wyłączyłem wszystkie synchronizacje bo na tel tez czasami korzystam. Wylogowałem się i poczyściłem wszystkie historie i dane logowań z auto zapisu na każdym urządzeniu, Próba logowania - fail czerwona ramka, przechodzęcaly proces resetowania - fail Odświeżam stronkę jestem ale na tym linkowym i nic na razie nie kombinuje bo weszło też przez opere. może jeszcze zrobię zmianę i po failu odświeżę a noż widelec zadziała, |