[Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum (/showthread.php?tid=636) Strony:
1
2
|
RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - horsii - 14.06.2022 Maniek etanol ---- > depresanty bo to pospolity alkohol. każdy pije alkohol tert-amylowy to nie jest jakis z dupy, mało kto go zna dlatego umiesciłbym go w dziale "inne" prosiłbym o przekazanie tej propozycji do administracji RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - Maniek - 14.06.2022 horsii Napisz w tym wątku opisy poszczególnych działów o których wspomniałeś w swojej propozycji i o które proszę po raz trzeci Technik to zrobi jak napiszesz i ja mu przekażę. RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - horsii - 15.06.2022 (14.06.2022, 13:59)Maniek napisał(a): Zasadniczo się zgadzam, ale z kilkoma zastrzeżeniami: Poprawione, coś jeszcze do poprawek? Pisz do Raula RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - Alkopoligamia - 15.06.2022 No horsii powinieneś dostać jakąś odznakę za wniesienie tyle wartości w forum. Brawo brawo i jeszcze raz brawo RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - Maniek - 15.06.2022 (15.06.2022, 00:15)horsii napisał(a): Poprawione, coś jeszcze do poprawek? Pisz do Raula Ok, zrobione, poprawione błędy w pisowni i zmienione nieco opisy działów, które już istniały. Moim zdaniem powinniśmy wywalić też dział "Służby" - po co to komu? RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - EmStO - 18.06.2022 (15.06.2022, 09:05)Alkopoligamia napisał(a): No horsii powinieneś dostać jakąś odznakę za wniesienie tyle wartości w forum. Brawo brawo i jeszcze raz brawo Dac mu 100g benzo Pomijając podoba mi się to wszystko RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - KACPER - 18.06.2022 Jak najbardziej za usunieciem dzialu "SLUZBY" Horsii jestes kozakiem nie ma co! RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - wwojtuss - 18.06.2022 hahah dzial "sluzby" byl przerabiany w podstawowce w 100% za usunieciem, a konikowi posypac gieta benzo! RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - Polono - 20.06.2022 (20.06.2022, 07:38)dekadan89 napisał(a): Mogę stworzyć poważny poradnik fapmajstra od a do z jak osiągnąć orgazm trwający wieki Co to ma wspolnego z usprawnieniem dzialania forum? xD RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - dekadan89 - 20.06.2022 Rzeczywiście pojebałem wątki sprawny mod da sorię radę już zgłaszam A co powiecie na dział coś w deseń jarmark? Można by tam pokazać coś co juz nam zbędne i ustawiać się przez privnoty z zainteresowanymi userami. Ja np mam prawie cały kompletny nowy nigdy nie używany zestaw pod uprawę pomidorów. Chciałem wrócić to tematu ale stało się tak że sprzęt leży i się marnuje. -Namiot diamondbox silver line '80' o wymiarach 80x00x180 -lampa metalohalogen Phytolite na wzrost, temp barwowa 8000k, 600w, 32000lum(nie wierzcie w ampy uni wzrost+kwitnienie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego) -lampa na flow GIB Flower Spectrum PRO temp barwowa 2000k, 600w, 90000 lum -kultowy i drogi odbłyśnik Adjust-A-Wings Avenger MEDIUM +SPREADER, MIRO-9, ODBIJALNOŚĆ 97%, 70x55cm -łańcuchy na podwieszkę -donice plastikowe -balast magnetyczny uruchamiający lampę potrzeba dodać wentylator z tubą(filtr węglowy) jak ktoś mieszka w bloku, ja mam chatę wiec wyjebane i lampy są do większego growboxa takiego 1.5x1.5m wystarczy odpalić na pełnej mocy i sterować regulatorem a jak już zakapujesz o co chodzi to większy namiot i heja Kupiłem 600w w zamiarze była właśnie wymiana na większy tylko miejsca brakowało |