Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
[Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum (/showthread.php?tid=636)

Strony: 1 2

RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - horsii - 14.06.2022

Maniek etanol ---- > depresanty bo to pospolity alkohol. każdy pije
alkohol tert-amylowy to nie jest jakis z dupy, mało kto go zna dlatego umiesciłbym go w dziale "inne"

prosiłbym o przekazanie tej propozycji do administracji Wink

RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - Maniek - 14.06.2022

horsii Napisz w tym wątku opisy poszczególnych działów o których wspomniałeś w swojej propozycji i o które proszę po raz trzeci Podobno kultowa Technik to zrobi jak napiszesz i ja mu przekażę.

RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - horsii - 15.06.2022

(14.06.2022, 13:59)Maniek napisał(a): Zasadniczo się zgadzam, ale z kilkoma zastrzeżeniami:

Sole bym zostawił, bo mimo wszystko są na rynku jakieś dziwne produkty typu fake coco itp. - to są typowe mieszanki, a więc innymi słowy sole. Miszanki ziołowe również bym zostawił, bo są na rynku takie produkty i lepiej wrzucać osobno te produkty do takiego wątku niż żeby wszystko mieszać z osobnym działem kanna - wydaje mi się, że tak jest chyba lepiej. Po prostu dopisać do "mieszanki" słowo "ziołowe".

Gdzie zgubiłeś w tej propozycji depresanty i/lub benzodiazepiny? Wink Czy po prostu to akurat ma tak zostać jak jest obecnie, czyli dział depresanty i w nim benzodiazepiny?

Zaproponuj opisy poszczególnych działów - to bardzo dobry pomysł.

Poprawione, coś jeszcze do poprawek? Pisz do Raula Big Grin

RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - Alkopoligamia - 15.06.2022

No horsii powinieneś dostać jakąś odznakę za wniesienie tyle wartości w forum. Brawo brawo i jeszcze raz brawo Podobno kultowa

RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - Maniek - 15.06.2022

(15.06.2022, 00:15)horsii napisał(a): Poprawione, coś jeszcze do poprawek? Pisz do Raula Big Grin

Ok, zrobione, poprawione błędy w pisowni i zmienione nieco opisy działów, które już istniały.

Moim zdaniem powinniśmy wywalić też dział "Służby" - po co to komu?

RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - EmStO - 18.06.2022

(15.06.2022, 09:05)Alkopoligamia napisał(a): No horsii powinieneś dostać jakąś odznakę za wniesienie tyle wartości w forum. Brawo brawo i jeszcze raz brawo Podobno kultowa

Dac mu 100g benzo Big Grin
Pomijając podoba mi się to wszystko Smile

RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - KACPER - 18.06.2022

Jak najbardziej za usunieciem dzialu "SLUZBY" Smile

Horsii jestes kozakiem nie ma co! Wink

RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - wwojtuss - 18.06.2022

hahah dzial "sluzby" byl przerabiany w podstawowce
w 100% za usunieciem, a konikowi posypac gieta benzo!

RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - Polono - 20.06.2022

(20.06.2022, 07:38)dekadan89 napisał(a): Mogę stworzyć poważny poradnik fapmajstra od a do z jak osiągnąć orgazm trwający wieki Podobno kultowa

Co to ma wspolnego z usprawnieniem dzialania forum? xD

RE: [Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum - dekadan89 - 20.06.2022

Rzeczywiście pojebałem wątki sprawny mod da sorię radę już zgłaszam

A co powiecie na dział coś w deseń jarmark?
Można by tam pokazać coś co juz nam zbędne i ustawiać się przez privnoty z zainteresowanymi userami. Ja np mam prawie cały kompletny nowy nigdy nie używany zestaw pod uprawę pomidorów. Chciałem wrócić to tematu ale stało się tak że sprzęt leży i się marnuje.

-Namiot diamondbox silver line '80' o wymiarach 80x00x180
-lampa metalohalogen Phytolite na wzrost, temp barwowa 8000k, 600w, 32000lum(nie wierzcie w ampy uni wzrost+kwitnienie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego)
-lampa na flow GIB Flower Spectrum PRO temp barwowa 2000k, 600w, 90000 lum
-kultowy i drogi odbłyśnik Adjust-A-Wings Avenger MEDIUM +SPREADER, MIRO-9, ODBIJALNOŚĆ 97%, 70x55cm
-łańcuchy na podwieszkę
-donice plastikowe
-balast magnetyczny uruchamiający lampę

potrzeba dodać wentylator z tubą(filtr węglowy) jak ktoś mieszka w bloku,  ja mam chatę wiec wyjebane i lampy są do większego growboxa takiego 1.5x1.5m wystarczy odpalić na pełnej mocy i sterować regulatorem a jak już zakapujesz o co chodzi to większy namiot i heja
Kupiłem 600w w zamiarze  była właśnie wymiana na większy tylko miejsca brakowało