Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka (/showthread.php?tid=642)

Strony: 1 2

RE: Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka - DwDPzN - 25.06.2022

Polska to chyba jedyny kraj w którym bezdomni latają Lexusami i z koksem

RE: Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka - Koras88 - 28.06.2022

(25.06.2022, 22:39)DwDPzN napisał(a): Polska to chyba jedyny kraj w którym bezdomni latają Lexusami i z koksem

Tak jak ryzyk może dostać auto od bezdomnego tak jak jezdny może być dilerem xd

RE: Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka - Cwiara22 - 28.06.2022

Śmiech na sali w tym kraju jak bezdomny ma taki towar Big Grin

RE: Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka - Dominator - 28.06.2022

(23.06.2022, 10:41)Koras88 napisał(a): Mam podobny proszek to persil? Big Grin

Kox nie proszek

RE: Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka - mackbeath - 28.06.2022

(15.06.2022, 17:24)wwojtuss napisał(a): Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka" 

[Obrazek: obraz-2022-06-15-182331225.png]

Mundurowi z Legionowa zatrzymali 47-latka, który posiadał zabronione substancje. Narkotyki zostały zabezpieczone, a mężczyzna trafił do policyjnego aresztu. Za posiadanie środków odurzających grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

W piątkowy wieczór mundurowi z Legionowa otrzymali informację, że jeden z podopiecznych schroniska dla osób bezdomnych może posiadać środki odurzające. Na miejscu mundurowi zastali pracownika schronisk, który wskazał mężczyznę podejrzanego o posiadanie narkotyków. Policjanci w wyniku przeszukania pokoju zajmowanego przez 47-latka ujawnili torebkę foliową z białym proszkiem. Mężczyzna twierdził, iż jest to proszek do prania, który otrzymał jakiś czas temu od koleżanki.

47-latek został zatrzymany i przewieziony do komendy. Policjanci zbadali zabezpieczony proszek, narkotester wskazał na kokainę. Teraz mężczyzna za posiadanie środków odurzających. Za to przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

bezdomny lata z kokosem a ja 30 razy dziennie sprawdzam maila, co za pojebane czasy..

And this is only sample Smile)

RE: Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka - Kaczor - 29.06.2022

(28.06.2022, 20:53)Koras88 napisał(a): Tak jak ryzyk może dostać auto od bezdomnego tak jak jezdny może być dilerem xd

Dokladnie

RE: Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka - DariuszAwariusz - 02.07.2022

Chciałbym mieć znajomego takiego bezdolnego