Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kokaina - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: Kokaina (/showthread.php?tid=6447)

Strony: 1 2 3 4

RE: Kokaina - Konrad Curze - 26.02.2026

Rweqerew333 

Pewnego dnia ten błąd w szuce zostanie skorygowany - na ten moment jestem za bidny aby eksperymentować z szukaniem dobrej koki. Chyba, że jakiś cny znajomy by mnie poczęstował (jeden nawet dał mi słowo, że kiedyś da mi porządne kokolino, ale no wiadomo jak to jest z tego typu obietnicami - zwłaszcza pod wpływem).

RE: Kokaina - xporsche911 - 01.03.2026

Dla mnie ogólnie nie warte ceny. Pomijam aspekt ilości procentowej w każdym gramie. Testowane z kilku źródeł i szczerze bez szału w mojej opini

RE: Kokaina - Konrad Curze - 01.03.2026

Zawsze w tego typu sytuacjach nasuwa się pytanie ile było koki w tej koce. Do tego jeszcze kwestia stanu Twoich neuroprzekaźników, ogólnej kondycji organizmu, potencjalnych niedoborów, mindsetu settingu etc. Może te czynniki wpłynęły na odbiór substancji, albo po prostu kwestia gustu... Tylko trochę trudniej jest się bawić w eksperymentowanie z koko, gdy każdy gram kosztuje pareset złotych.
Cena jest jaka jest ze względu na trudności związane z logistyką produkcji / transportu, ale poza tym dochodzi czynnik statusu - patusy walą "kryształy", ćpuny wciągają drony a koks jest towarem luksusowym dla elit. Kupując jakiś szajs z Gucci płaci się za to, że jest z Gucci i podobnie jest z kokainą, gdyby nie ten fenomen kulturowy to zapewne byłaby sporo tańsza.

RE: Kokaina - TYTUS - 02.03.2026

Wyprodukowanie to grosze, najdroższy z tego wszystkiego jest przemyt.
Musisz wliczyć sobie w koszta przeróżne wydatki od załadunku gdzieś w nocy na statek, łapówki a nawet utratę części kontrabandy.
Za to wszystko płaci pierwszy klient w Europie 
Potem już rozsiew po kontynencie gdzie każda ręka chce zarobić. 
Zakladając że po drodze do polski z takiego Rotterdamu był choć jeden pośrednik to masz dwa tasowania tematu a więc w Polsce będzie to 25%  koki w koce przy założeniu ze masz akurat kontakt do typa który to importuje do polski.
Jeśli to seba z bramy to 12,5% a im dalej tym większe krzaki xd

Siłą rzeczy musi być drogo.

RE: Kokaina - Konrad Curze - 02.03.2026

Przez koszty związane z logistyką produkcji miałem na myśli, że kokainę można produkować w specyficznym klimacie dostosowanym pod potrzeby rośliny koki. Rzeczywiście, koszty już na miejscu nie są zbyt wysokie (zwłaszcza, gdy sędziowie, politycy i mundurowi są albo zastraszeni albo kupieni), ale realia produkcji czynią koko bardziej limitowanym produktem, niż taka meta, któą można sklecić na upartego w szopie jeżeli ma się prekursory albo w kapkę bardziej zaawansowanym laboratorium w oparciu o medykamenty z efedryną / pseudoefedryną. Mogłem to zdecydowanie lepiej ująć, sry.

Niedawno usłyszałem, że polskie porty pełnią funkcję nowego szlaku do przemytu narkotykowego, ale nie zgłębiałem bardziej tematu. Poza tym średnia czystość "ulicznie sprzedawanej kokainy" stopniowo wzrasta na przestrzeni ostatnich paru dekad.

RE: Kokaina - daniel776 - 21.03.2026

dokladnie,specyfika produkcji kokainy+przemyt czyni cenę.ja koks uwielbiam i jest dla mnie zdecydowanie nr 1 i jak ma się okazje dostac dobrej czystosci koks to warto doplacic

RE: Kokaina - DrakoMalfoy - 21.03.2026

Szkoda że żaden z naszych V nie ma jakiejś oferty fajnej zł do kokainki

RE: Kokaina - sagitta - 21.03.2026

Kto wie może kiedyś…

RE: Kokaina - DrakoMalfoy - 21.03.2026

Maniek to dla panów Big Grin ma być a nie alfiarzy

RE: Kokaina - Konrad Curze - 21.03.2026

Epsiakos zauważył, że dodanie koki do oferty Partenrskich mogłoby zwiększyć nagonkę policji na nich i pośrednio na Forum.