Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6656)

Strony: 1 2 3

RE: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - smakosz - 02.07.2026

odjutraniepale wrzuć fotke tego zielska

RE: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - odjutraniepale - 04.07.2026

Ziomeczku już spalone, zdjęcia nie odbiegają od tego co znajdziesz na stronie vendora.

RE: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - KapitanKreska - 05.07.2026

(02.07.2026, 16:04)odjutraniepale napisał(a): Prawdziwe, legitne zielsko. Jak z dobrego coffika w Holandii, tylko taniejSmile

To ty chyba Holandię na zdjęciach widziałeś, osobiście nie jaram już pare lat wziąłem 50 tego I każdy wybrzydza, nie wiem ile w tym prawdy bo zapalić nie zapale. Pachnie ładnie no ale szczury nie chcą tego

RE: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - odjutraniepale - 06.07.2026

Pracowałem w Holandii bite 4 lata jako spawacz, co prawda przy granicy z Niemcami to wiadomo że coffy nastawione na turystówSmile
Jesteś pewny że dostałeś to co na zdjęciu?
[Obrazek: Screenshot-20260706-084932-Chrome.jpg]

RE: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - KapitanKreska - 06.07.2026

Dobra cofam mój komentarz po kontakcie z vendorem okazało się, że dostałem fejka zamiast amnezji

RE: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - Heresmeshy - 07.07.2026

At the end of my supply, one of the buds had a crystal chunk in it and the last bit of grind had more of those crystals, Definitely packaging needs work, don't use same packing for different products!

RE: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - Jebac_dupka x2 - 07.07.2026

jak nie umiesz roznic fake od oryginal thc to odpusc se lepiej Podobno kultowa

RE: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - odjutraniepale - 09.07.2026

[Obrazek: Screenshot-20260709-154841-Gallery-2.jpg]

Tak wygląda obecny sorcik legitnego chwasta od Hajlajfów, działanie zgodne z profilem odmiany- daje pobudzenie, poprawę nastroju, euforię, gadatliwość, kreatywność i lepsze skupienie. Raczej na dzień niż na sen.
Polecam i pozdrawiam!

RE: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - KapitanKreska - 10.07.2026

(07.07.2026, 18:56)Jebac_dupka x2 napisał(a): jak nie umiesz roznic fake od oryginal thc to odpusc se lepiej Podobno kultowa

Mówię nie palę dobrych parę lat, a ten fejk naprawdę odwzorowany nieźle. Miałem podejrzenia, no ale chciałem wierzyć że to amnezjia hahah.

Vendor naprostował i wysłał za free prawdziwą niedługo opinie

RE: THC Original Amnesia Haze Indoor - Opinie o produkcie - Jebac_dupka x2 - 10.07.2026

trichomy widoczne są lekki frost jest wyglada git