Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Alfa-PiHP Powder - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54)
+--- Wątek: Alfa-PiHP Powder (/showthread.php?tid=675)

Strony: 1 2 3

RE: Alfa-PHIP Powder - Yalasek - 04.11.2022

Sklep : Desinger

Produkt : Alfa proch

Zdjecie: 
[Obrazek: alfa-desinger.png]

Opis : mona alfa jedna z najlepszych jakie jadłem, moc jest duża i czuć to już po zapachu i podczas wciągania, zapomnialem spróbować vapo, sniff wleciał z predkośią światła po czym wyłączył myślenie, zatem czas na zabawe czas znika nie wiedziałęm czy 1 czy 2 noc w pewnym momencie można śmigać kapucyna w rytm muzyki techno, w dodatku popadłem w zapomnienie przy tworzeniu jakichś projektów czy rymów pod koniec, przy dociąganiu brak zwała wiadomo włączają się utrudnienia dlatego raz zdażyło mi się naszczać do butelki \o/ droga do wc okazała się groźna, w pewnym momenie przytkało mi uszy mocno ale pamietam że ogarnąłem jakąs pozycje ustawienie głowy że znikło w trymiga, serce zdrowe wiec ani razu nie zakołatało ale tak już mam, kończąc ten essej rymem skończyłem wór a to znak że możesz zamawiać jej w brud, desinger rzuca tematem cool sprawdz sam zamów se z gram temat spoko zapal se jej z dzidy srogo lub per odbyt ostra jazda spojrz na niebo świeci tam moja gwiazda XD~

Czas działania : 45 min
Moc : 4/5
Faza : 4+/5
Ogólnie 4+/5

pozdr yalas

RE: Alfa-PHIP Powder - kot_kreskowy - 04.11.2022

Nie chcę wiedzieć co byś zrobił gdyby dwójka przycisnęła🤣
Dawno nie widziałem alfy w prochu...
Jakie czasy lotu? Yalasek

RE: Alfa-PHIP Powder - Yalasek - 04.11.2022

zabezpieczam się przed 2, wcześniej i w trakcie nie przyciśnie, czasy rekordowe kot_kreskowy

RE: Alfa-PHIP Powder - Dilleraaaa - 14.11.2022

Aphip wygląd biały proch,można znaleźć w nim drobne kryształki.Dawkowanie 20mg do 50mg
Aplikacja sniff,do vapo również się nadaje 
Sniff wjeżdża po około 10/15 minutach nie jest to nachalny wjazd w porównaniu do innych alf.Działanie sortu czuć lekką euforie z przewagą speed
Czas działania zamyka się w niecałą godzinę 
Dorzutki działają 
Ogólna ocena 7/10

RE: Alfa-PiHP Powder - Lifeisbrutal - 16.02.2023

Odczynnik aktywny
Sort czysty z małymi grudkami.
Alfa ma moc i potencjał jednak czegoś jej brakuje.Co do vapo chmurki lecą jak na niebie xd.Jeśli chodzi o działanie to alfa bardzo euforyczna.Dawki zaczynałem od 50 mg tak dla bezpieczeństwa.Zawsze lepiej zachować ostrożność.
Jeśli chodzi o vapo co do dawek nie wypowiem się bo ziomek testował w taki sposób.
Czas działania godzinka u mnie jeżeli chodzi sniff.Ziomka po chmurach wzięło mocno sam się zastanawiał czy jest to chumura od vapo czy to on jest w chmurze xDD

RE: Alfa-PiHP Powder - ProducentRC - 17.02.2023

Dla mnie  nie ma podjazdu do alfy Escobar to jak niebo a ziemia

RE: Alfa-PiHP Powder - Lifeisbrutal - 17.02.2023

ProducentRC Dlatego chcę zrobić porównanie,ale nie ma aktualnie z tego co patrzyłem aphip u Escobara

Alfa Escobara phip byla ładnie skrystalizowana, ktoś nie w temacie mógłby nie odróżnić jej od cmc, a jak siekala... Moim zdaniem ta designer ma 70% mocy alfy escobarowej

RE: Alfa-PiHP Powder - Lifeisbrutal - 17.02.2023

Też tak oceniam z ziomkiem 7/10 tą alfę,ale od Escobara nie mieliśmy okazji testować bo nie ma jej na ten moment.Ale jego ostro wzięło po vapo trzeba przyznać

Pffd vapo od designer to jak zabawa dla dzieci... Spróbuj 40mg vapo w żarówce odpowiednio vapujac, to dopiero miażdży, nigdy więcej niz 1g nie dałem rady w 24h przerobić, a latałem wyrurbiony jak rakieta w każdym momencie trwania fazy

Jedynie od nich broma w prochu polecam a poza tym to szit