Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Przedawkowanie i jego efekty - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Przedawkowanie i jego efekty (/showthread.php?tid=889)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Przedawkowanie i jego efekty - Gekon - 04.08.2022

Raz po mixie 3mmc z 4cmc dostalem ZS. Wymioty, zawroty głowy, uczucie jakbym miał za chwilę umrzec.
Potem były jeszcze jakieś mniejsze lub większe problemy, ale chyba wszystko w granicach normy. Może raz po alfie się tak odkleiłem że nie bardzo wiedzialem co robię zapewne załapałem cos ala psychozę połączona ze stanem maniakalnym Big Grin

RE: Przedawkowanie i jego efekty - kot_kreskowy - 05.08.2022

Gekon 
Pisząc ZS ,rozumiem,że masz na myśli zespół serotoninowy?
A, co do alfy, to skutki jej przedawkowania bywają naprawdę duuużo bardziej sromotne...
Wiem coś o tym i ni chuja, nie chciałbym tego przeżywać na nowo, oj nie, NIGDY JUŻ😔

RE: Przedawkowanie i jego efekty - Gekon - 06.08.2022

kot_kreskowy tak dokładnie zespół serotoninowy. On też może mieć różne objawy jak i skutki. Na szczęście skutki u mnie były malo dotkliwe, natomiast objawy to już pamiętna jazda bez trzymanki

RE: Przedawkowanie i jego efekty - kot_kreskowy - 06.08.2022

No, nie wątpię Podobno kultowa
Nieujarzmiona alfa, potrafi być wredną suką!

RE: Przedawkowanie i jego efekty - Kajabuza - 06.08.2022

@"M100" Ty chyba, jeśli dobrze pamiętam miałeś "przyjemność" przestudiować PVP. :E

Kiedyś przedawkowałem chyba etylofenidat. Pierwszy raz byłem w tak odmiennym świecie świadomości i co nigdy się nie zdarzało przy tym czułem cały czas zapach grzybów w nosie. Co dziwne, było to nawet przyjemne mimo, że od działania etylofenidatu daleeeekie. ☠️
SztywnyMisza bez kitu z tym oddychaniem coś jest przy 3cmc. Czasami musiałem się wręcz zmuszać do oddychania i uważać, żeby nie zapomnieć o tym. ☠️

Z oddechem miałem kiedyś problem jak przesadziłem z WŁADKIEM od kolekcjonera.
Czułem się jakbym jakiś maraton zajebał, albo jsk ta ryba co oddech łapie...
To była walka o każdy oddech.

RE: Przedawkowanie i jego efekty - horsii - 06.08.2022

Zespół serotoninowy idzie sobie załatwić nawet czyms takim prostym jak 3/4-cmc. Ja tego dokonałem dwa razy Podobno kultowa  Przejebana sprawa jak się zrobi poważnie, bo tak naprawdę pozostaje tylko czekać i cierpieć (w zależności od tego jak bardzo się potyraliśmy), na ZS nie ma jakiejś magicznej tabletki jak benzo na zwały czy schizowe wkrętki.

Masz rację horsii , to straszne gówno musi być. Sam tego nie przechodziłem, ale kolega właśnie cierpiał po trójce.
Mało tego, później przez dłuższy czas w zasadzie nie odczuwał tak jakby euforii i to przy wielu różnych sortach.
Jest to możliwe?

RE: Przedawkowanie i jego efekty - horsii - 06.08.2022

kot_kreskowy myslę, że tak, mnie po potyraniu się 3-cmc (na szczęście nie było takiego dramatu jak innym razem, pomęczyłem się ok 16h) to X dni po tym jak już wydobrzałem, to cmc, mmc jakoś niechętnie klepały, jakby chciały a nie mogły. Myślę że to po prostu potężne wyprucie się z serotoniny
Leczenie ZS to w zasadzie czekanie i takie o sobie leczenie objawowe, benzodiazepiny na skurcze mięśni/spazmy itp. czy coś na napierdalające serce

horsii 
Dokładnie o to mu chodziło, "jakby chciały a nie mogły".
To tak jakby tolerancja na euforyki wyjebała do poziomu ekstremum. Przejebane.