Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Amfetamina - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: Amfetamina (/showthread.php?tid=1303)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: Amfetamina - Ratchet - 16.06.2024

Słuchajcie koledzy, piszę w temacie amfetamin, bo mam następujące pytanie. Otóż dzisiaj jeden z ziomków poczęstował mnie "kryształem na speedzie" jak on to określił. Nie mam żadnego doświadczenia jeśli chodzi o stymulanty, to też nie moja grupa w której bym gustował. Ale o co chodzi. Sampel miał wagę około 140 mg. Spożyłem go w czasie 1 godziny między 7:30, a 8:30. Powiedzcie mi proszę,  czy to normalne że jeszcze odczuwam skutki tegoż specyfiku? O spaniu mogę pomarzyć, pocę się jak diabli, tętno na poziomie 110, ciśnienie podwyższone. Dlugo taki stan może się jeszcze utrzymywać? Magnez przyjęty, potas też. Popijam wodę. Co moge jeszcze zrobic by poprawić samopoczucie? Z góry dzięki za odpowiedzi.

RE: Amfetamina - frogbullshop - 16.06.2024

Witajcie panowie posiadamy siarczan amfetaminy.
Szczerze ? to amfetamina w najczystszej postaci tyle że siarczan i że jest wilgotna różni sie tylko ceną natomiast działanie takie same zachęcamy do skosztowania i waszej oceny 

RE: Amfetamina - Wlodarzk - 16.06.2024

(16.06.2024, 16:50)Ratchet napisał(a): Słuchajcie koledzy, piszę w temacie amfetamin, bo mam następujące pytanie. Otóż dzisiaj jeden z ziomków poczęstował mnie "kryształem na speedzie" jak on to określił. Nie mam żadnego doświadczenia jeśli chodzi o stymulanty, to też nie moja grupa w której bym gustował. Ale o co chodzi. Sampel miał wagę około 140 mg. Spożyłem go w czasie 1 godziny między 7:30, a 8:30. Powiedzcie mi proszę,  czy to normalne że jeszcze odczuwam skutki tegoż specyfiku? O spaniu mogę pomarzyć, pocę się jak diabli, tętno na poziomie 110, ciśnienie podwyższone. Dlugo taki stan może się jeszcze utrzymywać? Magnez przyjęty, potas też. Popijam wodę. Co moge jeszcze zrobic by poprawić samopoczucie? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Jeśli kryształ to może być meth. A on może się utrzymywać kilkanaście godzin

RE: SIARCZAN AMFETAMINY - Opinie o produkcie - LOBO - 07.07.2024

Siarczan inaczej sie metabolizuje i rozpuszcza w wodzie, siarczan jest solą a "wladziu bazą"...Siarczan jest stosowany w leczeniu ADHD poprawia koncentracje i "uspokaja" danego osobnika, a "normalny" czlek po zazyciu tego leku jest wystrzelony pobudzony ...w prostych slowach ujmujac ;-)... moja znajoma ma syna z ADHD i przyjmuje takowe leki...

RE: SIARCZAN AMFETAMINY - Opinie o produkcie - rocky90 - 08.07.2024

LOBO a te wszystkie leki na ADHD to nie są te działające bardziej na dokonanie? Prawoskrętny izomer czy jak to się nazywa?Alfa to chyba mieszanina dwóch, mogę się mylić.

RE: SIARCZAN AMFETAMINY - Opinie o produkcie - LOBO - 08.07.2024

rocky90 doprecyzuj pytanie bo nie panimaju do konca...?

RE: SIARCZAN AMFETAMINY - Opinie o produkcie - monio - 08.07.2024

(07.07.2024, 19:56)LOBO napisał(a): Siarczan inaczej sie metabolizuje i rozpuszcza w wodzie, siarczan jest solą a "wladziu bazą"...Siarczan jest stosowany w leczeniu ADHD poprawia koncentracje i "uspokaja" danego osobnika, a "normalny" czlek po zazyciu tego leku jest wystrzelony pobudzony ...w prostych slowach ujmujac ;-)... moja znajoma ma syna z ADHD i przyjmuje takowe leki...
Czyli ja mam ADHD jak zażyje siarczanu  przynajmniej ja tak mam ze nagle uspakaja  mi się natłok  myśli jestem skupiony  chodź bardzo pobudzony do działania ale zarówno wyczilowany spokój umysłu  Podobno kultowa

RE: SIARCZAN AMFETAMINY - Opinie o produkcie - LOBO - 08.07.2024

monio Tobie msyle jzu nic nie pomoze ;-) Big Grin

RE: SIARCZAN AMFETAMINY - Opinie o produkcie - Powerpolish - 08.07.2024

monio mam identycznie

RE: Amfetamina - Mariolka - 29.08.2024

Kilka razy probowałam fetke ale jakoś bardziej odpowiada mi jej profil który jest w stanie załadować się po bombce sniffem jakoś mnie nie ruszała, a bombka wręcz przeciwnie.

Krążą też takie opowieści jaka to feta była kiedyś.
Czy ktoś z was może mi wyjaśnić jaka to była kiedyś feta?
Sorki za takie pytania, może dla was są głupie ale ja dopiero początkująca jestem i nie mam zbyt szeroko obszernej wiedzy.
Proszę o odpowiedź