![]() |
|
Alkoholizm - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Alkoholizm (/showthread.php?tid=1421) |
RE: Alkoholizm - Supernova - 28.09.2024 Alkoholicy są najgorsi! To zaraza RE: Alkoholizm - smakosz - 28.09.2024 W czym lepszy jest na przykład ćpun złodziej od alkoholika? RE: Alkoholizm - DannyDeVito - 29.09.2024 W niczym, alkohol jest akceptowany spolecznie. Teraz wyobraz sobie Polske gdzie w sklepach zamiast tego kurestwa na polkach masz w kazdym sklepie do wyboru MJ. MJ zrobi z ciebie leniucha ale nie nigdy nie roztrzaska Tobie i Najbliszym zycia, nigdy Cie nie upodli. Alkohol to najgorsze scierwo ktore legalnie mozna kupic. RE: Alkoholizm - Metykatykot - 29.09.2024 (28.09.2024, 23:10)smakosz napisał(a): W czym lepszy jest na przykład ćpun złodziej od alkoholika? Na moim przykładzie mogę stwierdzić, że po alkoholu odpierdalałem najbardziej dziwne/krzywe/upokarzające akcje podczas gdy naćpawszy się chlorem/fetą czy czymkolwiek zamykam się w pisaniu tekstów czy oglądaniu kolejnych sezonów na xvideo, więc nawet dla mnie alkoholika alkoholicy są gorsi skromnym zdaniem
RE: Alkoholizm - Ser Pleśniowy - 29.09.2024 (29.09.2024, 00:41)DannyDeVito napisał(a): W niczym, alkohol jest akceptowany spolecznie. Teraz wyobraz sobie Polske gdzie w sklepach zamiast tego kurestwa na polkach masz w kazdym sklepie do wyboru MJ. MJ zrobi z ciebie leniucha ale nie nigdy nie roztrzaska Tobie i Najbliszym zycia, nigdy Cie nie upodli. Masz rację ale wez to wytłumacz tym co tym zarządzają Święta racja człowieku przyjacielu ale połowa tu osób nawet nie wie w czym żyją w. Jakim systemie i co się z nimi dzieje RE: Alkoholizm - smakosz - 29.09.2024 (29.09.2024, 00:41)DannyDeVito napisał(a): W niczym, alkohol jest akceptowany spolecznie. Teraz wyobraz sobie Polske gdzie w sklepach zamiast tego kurestwa na polkach masz w kazdym sklepie do wyboru MJ. MJ zrobi z ciebie leniucha ale nie nigdy nie roztrzaska Tobie i Najbliszym zycia, nigdy Cie nie upodli. Mordeczko ja to doskonale wiem nie musisz mi tłumaczyć Ja napisałem pytanie do ziomka
RE: Alkoholizm - Bogdan Boner - 30.09.2024 (28.09.2024, 23:10)smakosz napisał(a): W czym lepszy jest na przykład ćpun złodziej od alkoholika? Akcyzą xDD RE: Alkoholizm - Yalasek - 07.10.2024 Alkohol powinien być zakazany po ziole ludzie chodzą rymuja tańczą niesie ich a to jest zabujstwo dla systemu kur.. Dlatego tak jest dlatego alkoholicy zasilający system nie cierpię ich ale jak już się ktoś najebie to posiedzę z nim RE: Alkoholizm - Inferno - 08.10.2024 To zależy jak nasz organizm reaguje na daną substancje a nie, że powinno być zakazane "bo ja mam chujowo po alkoholu, wcześniej paląc zioło ". ("Wydaje mi się, że stawiasz na odpowiedzialność, zamiast na sztywne zakazy.") Dla Ciebie liczy się autentyczność doświadczeń, a nie narzucone normy. RE: Alkoholizm - Yalasek - 08.10.2024 @"Inferno" ziomuś bronuś :d ja ogólnie też mówię o alkoholika h znam wielu alkoholików którzy są spoko także tak to wygląda mniej więcej hehe |