Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? (/showthread.php?tid=2570) |
RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - kurvvisko - 29.09.2024 Kapustka czasem może być tak grubo, że nie ma możliwości się położyć i przemyśleć. Mnie się, póki co, nie zdarzyło aż tak. RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Yalasek - 07.10.2024 Nie przejmuje się niczym cisne se dalej RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Lifeisbrutal - 07.10.2024 (29.09.2024, 11:46)kurvvisko napisał(a): Kapustka czasem może być tak grubo, że nie ma możliwości się położyć i przemyśleć. Mam tak czasami jak piszesz wtedy to jest ambaras nic nie idzie zrobić ani w jedną stronę ani w drugą. RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Szatan69 - 14.11.2024 Modlę się żeby faza zeszła i chodzę w kółko albo idę po piwo jak wypije piwo się uspokajam i jak pierdolne na chodniku to przynajmniej ktoś zobaczy 😂 kiedyś na rysach chodziłem po polach i lasach by ludzi unikać xD przestałem jak sikałem w szczerym polu 4 km od miasta w nocy i dzik zaczął chrumkac za mną xD RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - kurvvisko - 14.11.2024 RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - DarkSonia - 14.11.2024 ja staram się ogarniać tematy, po których po prostu nie jest nigdy za grubo... a jak już to pilnować dawek... ale zawze w pogotowiu jest meliska, witaminy, dużo wody swoją przygodę z nepem ( przypadkiem ) juuż przeżyłam, nie chce nigdy tego powtórzyć. RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Lifeisbrutal - 01.01.2025 Jeśli jestem w stanie się ruszyć to palę. Choć ostatni raz grubo to miałem po bombce robionej na oko z powyżej grama. Wtedy opcja z szlugiem nie miała jak wejść w życie. A nawet jakby udało mi się zapalić to miał bym wrażenie, że palę wieczność mając tak spowolnione ruchy wtedy. RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - kot_kreskowy - 01.01.2025 Cytat:Modlę się żeby faza zeszła i chodzę w kółko A co jeśli kółko nie pomaga? Czy kwadrat pomoże? Może trójkąt? A jeśli prostokątny? A równoramienny? Kurwa, może lepiej owal? Owal pomoże? Albo romb... A jak nie mam ekierki? Do okręgu dobrze mieć sznurek... Co na to Pitagoras? A Archimedes? A jak okręgi to kosmici? Czy jesteśmy sami? Czy nas obserwują? A jak wiedzą? Co jeśli przyjdą? Tak wiele pytań a mało odpowiedzi... W sumie jedno dobre, że choć raz modlił się żarliwie XD RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Lifeisbrutal - 01.01.2025 kot_kreskowy W kółko najlepiej xDD Jak spróbowałem pierwszy raz alfy, była to alfa crystal od esco to jak nie chodziłem w kółko po pokoju to na czterech. XDD RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - DarkSonia - 04.01.2025 odkładam broń, podnoszę białą flagę, i idę grzecznie leżeć... |