Designer-Chems.com - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54) +--- Wątek: Designer-Chems.com - Temat główny (/showthread.php?tid=273) |
RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - Szyderca - 09.08.2022 Jeszcze twoje apihp lezy w magazynie haha 25g xd RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - Designer-Chems - 09.08.2022 Summer Sale at Designer-Chems
Up to 5 gram! The sale only applies to the following products: A-PIHP, NEP, 3-FPM, Eutylone, 4F-MPH, 3-CMC, 6-APB, 3-FMA, 4-FMA, Bromazolam(Less), Kleferein, JHW-210, ADB-Butinaca, MDPHP-Freebase Dont be to late and enjoy www.designer-chems.com RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - fiodor - 09.08.2022 Na sklepie pojawił się Nep crystal. Jak ktoś dostanie da znać jak z jakościa RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - KACPER - 09.08.2022 Moze przy nastepnym zamowieniu stestuje btw. BROMAZOLAM tego czlowieka jest SWIETNy, a upierdala nawet konia Desinger wielka piatka za wrzucenie bromazolamu w prochu do oferty, jest swietnie. cyk ide zzajebac bucha z vapo RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - axwelljs93@gmail.com - 09.08.2022 Siema wszystkim! Po wstępnym, chętnym przegrzebaniu forum mam wrażenie, że znalazłem właściwe dla się miejsce. Na starcie podrzucę, że miecha temu zamawiałem z DC jotwuhe210, doszła mega szybko, chociaż gdzieś po przelaniu kasy przeszła mnie myśl, że nie będzie ani hajsu ani materiału. Doszło, dało radę. Dziś doszło po raz kolejny. Chyba prośba o lepsze pakowanie została wysłuchana, ****************wymoderowano*************** Jestem w pełni zadowolony i czuję, że pokuszę się o kolejne razy. Pytanie - Wy też macie takiego dziwnego wkręta, że polecony z NL z samarą pełną jakiegoś diobła to lada chwila jakiś dzwonek do drzwi? RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - KACPER - 09.08.2022 Nieraz tak mam, szczegolnie jak wracam ze skrzynek. Moze to schiza, MAM NADZIEJE, ale wole niwelowac przypal i byc przezorym. Desinger kozak sklep, polecam tego czlowieka! RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - budynmalinowy - 12.08.2022 Paka doszła w 4 dni robocze,pakowanie świetne,wszystko próżniowo. Dodam że otrzymałem towar z duuużą nadwyżką,polecam! RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - Diabełek25K - 06.09.2022 Kontakt z wzorowyy bardzo szybko odpisuje na maile ✓ Rakiety latają szybko✓ Co do lotu paki idzie się z nim dogadać Wszystko jest najbardziej na miejscu Polecam V 😄 RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - ProducentRC - 07.09.2022 Mi właśnie też wylądował długo wyczekiwana rakieta, z pierwszą były jakieś problemy więc wysłali drugą, z zawartością wszystko się zgadzało, listem idzie szybciej niż kurierem Jakość sortów kosa 2fdck piękne kryształy a bromek upierdala potężnie RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - voice.of.voiceless - 07.09.2022 ProducentRC wstaw foty, zwlaszcza fdck |