![]() |
|
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4919) |
RE: NEP - Opinie o produkcie - doxyou - 23.09.2025 (22.09.2025, 07:32)TheEnd napisał(a): No to tutaj nie będzie..przykro mi Przecież ja nie odpisywałem Tobie tylko Dafidovowi. ************************* Proszę o zachowanie minimum kultury, a swoje wycieczki personalne przenieść na PW ********************** RE: NEP - Opinie o produkcie - Epsiakos - 23.09.2025 Przypominam że dział Vendora w wątkach z recenzjami sortów nie jest miejscem, w którym można załatwiać prywatę czy też się obrażać. Jeszcze raz zobaczę u któregoś Vendora w wątkach gdzie winny się znaleźć recenzje a zamiast tego jest rozmowa o czym innym, to posypią się warny a wiadomości będą usuwane RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 24.09.2025 Witam, woreczek się skończyl i mogę powiedzieć, że temat bardzo aktywny. Wydaje mi się, że dostalem ten sort wcześniejszy. Metoda aplikacji przez nos, dawki tak 0.1g co 1,5h. Czuć wejście po 5 minutach, lekko nachalna stymulacja. Na początku nieogar i milion myśli na raz. Duże pobudzenie psychoruchowe, chęć robienia czegokolwiek ( ja nosilem drewno), Zmiana wyglądu oczu ( bylo widać, że coś bylo brane), libido również bardzo wysoko, chęć na cimcimrimcim. 2 dni lecialem i tydzień przerwy, 3 dnia temat powoli przestaje dzialać ( w moim odczuciu już nie mialo to sensu, wszystko wymuszone), temat bardzo latwo się kruszyl, nie strzela i nie piecze nosa. Gdybym bral mniejsze dawki może by oczy tak nie wyjeb*lo. Generalnie polecam
RE: NEP - Opinie o produkcie - Dafidov - 24.09.2025 Strasznie duze dawki, jak z potliwoscia przy takich strzalach przy wysilku? RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 24.09.2025 No duża, w jeden 3kg zlecialo. problem, że ja tak na oko liczę, wale ile mi wapdnie do glowy RE: NEP - Opinie o produkcie - Dafidov - 24.09.2025 No ja mialem to samo, a ten pot byl najgorsza kara jakie moglo mi wyznaczyc cpanie. A jak z paranojami przy w/w dawkach? RE: NEP - Opinie o produkcie - JureKiler - 24.09.2025 Sniffiarz97 a ja myślę że to nowy sort bo dostałem takie same głazy RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 24.09.2025 Nie miałem paranoi, czułem zmęczenie organizmu ćpaniem, wiadomo 2 dni bez snu+ odwodnienie robią swoje. 2 dni dochodzę do siebie i 3 dnia jest już dobrze, 4 dzień to jak każdy. Jak brałem 3cmc zanim się przerzuciłem to jeden dzień wystarczył aby zregenerować się RE: NEP - Opinie o produkcie - 123456789 - 25.09.2025 Radzę uważać z dawkowaniem. Ten sort jest jakieś 20% mocniejszy od poprzedniego. A co do libido, to jest bardzo mocno ale... jakby to ująć... jest przytłumione mocą samego sprzętu i ciężko cokolwiek ugrać, po prostu tu pierwsze skrzypce gra siła stymulacji. Uważam, ze ten sort jest zbyt mocny i ta właśnie moc odbiera przyjemność innych czynności które zwykle lubimy robić podczas testów, ciężko się jakkolwiek skupić przez tą siłę stymulacji. Ten sort to hardcorowy wypierdalacz. Jak dla mnie zbyt mocne. RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 25.09.2025 Ja po prostu też brałem za dużo, nie liczyłem i tak wychodziło. Jest to bardzo dobry NEP, raczej wątpię żeby był za mocny, moze też wziąłeś więcej niż trzeba |