![]() |
|
Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106) |
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - doxyou - 18.04.2025 (17.04.2025, 11:10)anabel123 napisał(a): Dla zainteresowanych. Wersja sucha po oczyszczeniu acetonem -50% na wadze. Jeżeli to prawda, to by oznaczało, że to jeden z lepszych władów na rynku. W obecnych czasach jak zostanie 25% to już zajebista feta. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 19.04.2025 Przecież wyraźnie napisał, że po osuszeniu ( -50% na wadze ). A nie że 50% amfy w amfie. Feta spoko ale jak ma max 20% to jest ok. Uliczna to potrafi mieć 5% hehehe także w tej cenie te 20% to i tak dobrze. Pisze tak bo zrobiłem 5g w 48h gdzie przy bdb amfie rzędu 70% te 5g robiłbym tydzień albo dwa hehe. Znam sorty z lat 90-00 jeszcze więc wiem jaką moc ma amfetamina. To potwór. A tutaj mamy gekona ale jest ok jak na te czasy. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Teddi786 - 19.04.2025 Moja opinia a dokładnie o dwóch jego sortach gdyż miałem przyjemność zanać amfy przed podziałem na mokra/sucha i po podziale już wziąłem suchą i w działaniu niczym prawie się nie różniły pierwsza była Moim zdaniem mocniejsza lecz może przez to iż dawno jej nie spożywałem. O produkcie: Pierwszy sort, jak teraz podejrzewam mokra miała postać pasty, coś na kształt plasteliny i przez to sniff polegał na wciąganiu wiekszych bryłek przez co prawie nie trzymał się w kinolu i musiałem za każdym razem moczyć palec w wodzie i "rozpuszczać" resztki aby nie wypadały xD i tu jednak był mój i tylko mój błąd gdyż nie wiedziałem że trzeba ją wysuszyć Z drugim przysmakiem suchym która miała postać bardziej proszkową było już prościej gdyż ładnie się dawkował i nie było tego efektu jak przy poprzednim. Jedno i drugie było białe i dosyć mocno dawało po gardle "spływem metalicznym". O sklepie: Kontakt z sklepem jak najbardziej wzorowy 10/10 i na takich samych zasadach jak większość tego typu,sama paczka także 10/10 a ilość mierzona na oko gdyż nie posiadam innej metody napewno na +. Kilka słów: Sam produkt w jednej i drugiej odsłonie wchodzi bardzo gładko, bez pieczenia i zatkanego nosa przy snifie. A działanie polegało na dodaniu energi, myślotłoku=chcesz dużo zrobić i powiedzieć a u Mnie także na odstresowaniu się/mniejszym przejmowaniu się problemami. Wiadome do tego dochodzi bezsenność,brak apetytu oraz ciepłota(jest Ci po prostu gorąco) -potliwość może nie nadmierna ale napewno większa, i mielenie zębami jakbym żuł gumę. Przy zastosowaniu krótkim lekkie objawy odstawienne na drugi dzien głównie spowodowane brakiem snu,a przy dłuższym "niechciej" czyli odwalić swoje co trzeba i się położyć spać. Dodatkowo u Mnie pojawiły się bóle głowy, jaknym dostał młotkiem w łeb lecz tak jak powtarzam, przy większości jak i nie wszystkich używkach jest to normalnością. Małego tipa znalazłem na to co pewnie każdy wie ale jak miałem mocniejszy zjazd to ciut "kryształu" pomogło bo w dużej mierze powikłania zależne były od humoru, im bardziej byłem "ugnębiony" tym większe. Sam produkt mi się bardzo spodobał gdyż nie wiem czy tak powinno być ale na Mnie działał pobudzająco-relaksacyjnie czyli tak jak mówiłem, cały czas chcesz coś zrobić ale bez nerwów i krzyków . Dodatkowo mogę też powiedzieć że te sorty są u Mnie mocno wydajne i starczają na długo.Jak zawsze przypominam o zdrowiu i go dużo życze. Piona
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Czeslawo - 19.04.2025 Teddi786 Doceniam, że się rozpisałeś, mimo że jesteś nowy na forum i w tych tematach. Tak z mojej strony, dodam, że cyklicznie zamawiam fetę od High-LifeMarket bo jakościowo jest ona bardzo przyzwoita, mówiąc wprost dobra jakościowo, u mnie w mieście, aby dostać tego typu produkt, czyli zapewnijący 15-20% fety to muszę wziąć min. 100g na dzień dobry i trzeba dealera znać, bo inaczej dostaniesz kofeinę i fetę wprawdzie tanią, bo przy 5g wychodzi 100 zł, a ile fety w fecie 5-7 %.... Tutaj to orientacyjna ilość, którą na podstawie dużego doświadczenia mogę oszacować, uważam jak ktoś by chciał kiedyś założyć, czy ten przedział jest realny to możemy zawsze pójść w zakład ktoś wyśle do labo, kto przegra zakład ten zwraca kasę za test. Ktoś, coś, jakoś challenge, ? Piszcie jak coś na PW, móżmy pójść w taki hazard. Cena/jakość: na duży plus. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - doxyou - 19.04.2025 Czeslawo Czytałem o Twoim sporze ze znajomym kilka stron wcześniej, gdzie znakomita feta okazała się mieć lekko ponad 30% i w pełni zgodzę się z tym co mówisz teraz. Nawet osoby na DM sprzedające produkt "prosto z kolby" oferują 30-50% (Oferty powyżej 80% czystości to moim zdaniem nic innego niż scam). Załóżmy teraz, że każda para rąk podwaja wagę. "Inwestor" zamawia większą partię z DM i robi z niej 15-25% po czym rozdaje detalicznym dilerkom, którzy robią z tego 7-10% i to w najlepszym wypadku. Czytając jakie dawki ludzie zażywają, na 100% mogę zgodzić się z Twoimi spekulacjami dotyczącymi czystości amfetaminy od HighLife, co i tak oznacza, że to dalej lepszy wybór niż kupno od kolegi Sebastiana. Nie było mi niestety dane badać amfetaminy w latach jej świetności, a pierwszy raz zdarzyło mi się to bodajże w 2018 albo 2019 - Wtedy nawet u co bardziej doświadczonych zawodników 50-70mg tej fryty potrafiło już wywołać srogie przestymulowanie. Standardowe dawki wahały się wtedy w granicach 20-40mg. Kiedy zobaczyłem recki osób piszących, że wrzucali po 200mg byłem przerażony. Ciekawe czy jeszcze kiedyś uświadczymy rzutu, którego wystarczy mniej niż 50mg na sniff... RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Czeslawo - 20.04.2025 @"M7G9O" Jak zatrzymali kiedyś w UK najsłynniejszego naszego chemika Jakubczykaa i amfetamina miała ok. 80% czystości to służby cele w UK, nie wierzyły, że można uzyskać taką jakość, bo na Wyspach wydzieli wcześniej max 50-55% fety ! Tu nie chodzi, że ktoś miesza czy rozrabia po drodze, uzyskanie produktu takiej czystości co napisałem to wyraz geniuszu tego chemika, więc jak ktoś oferuje, 80%, to znaczy że oszust na 100%. Amfetamina powyzej 30-40% jest uznawana jako produkt luksusowy, nie tylko w Polsce. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 06.05.2025 Można pobierać? RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Karlik - 06.05.2025 Sniffiarz97Można pobierać? oooo tak!! RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 06.05.2025 Pobieraj jest oks RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - aleksander37 - 20.05.2025 Krajówka sucha wygląda tak ![]() Delikatnie wilgotną ale można robić szczury zapach specyficzny jak dla krajówki przystało można śmiało pobierać robi robotę Takie 7/10 |