Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie? (/showthread.php?tid=700)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie? - DarkSonia - 03.08.2025

czyli wierzycie w "opowieści"  Angel

RE: Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie? - Dafidov - 03.08.2025

Dziewczynko w jakie opowieści? Wypiłem więcej wszelakiego alkoholu, niż masz włosów tam na dole. 
Ps. Nie wiem za co ten minus? Za subiektywna opinie nt. Alkoholu, a zarazem upodlenia się? 
Tyle, że ja napierdalalem już po 15 piw dziennie i wydawałem na niego 2tys miesięcznie, a nie jak Ty buteleczka jakiegoś sikacza raz na rok. Alkohol to jebane dziadostwo i powinien zostać zdelegalizowany hehe
Pogody ducha.

RE: Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie? - DarkSonia - 03.08.2025

no właśnie... chlejesz... piwsko dla biedaków
a ja wino... dla szlachty... rzeczywiście nie zrozumiemy sięm  Heart

Dokladnie. Nie zrozumiemy się Soniu, chociażby dlatego, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Udanej nocy.

a ty z piciem...
polecam "kustosza" akurat w PB puszce idealnie wejdzie.

czytanie ze zrozumieniem, a czytanie wysrywów... to dwa różne aspekty... polonisto

Drogę dziewczę chyba napisałem powyżej, że nie pije dłuższy czas alkoholu. Będzie to ok 3 miesiące. Smile Więc kompletnie nie wiem w ogóle do czego Ty pijesz? 
Tak piłem piwo bo jestem biedny.

No wlaśnie na chuj piszesz mi o swoich maratonach...piwa.. kiedy ja sie smieje z..whisky/whiskey :*

Eee...? Okej. 
Na tym zakończmy ta czczą dyskusje

Ale i tak Cie lubie... nawet za tego minusa

RE: Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie? - JureKiler - 03.08.2025

(02.08.2025, 23:45)Dafidov napisał(a): Nie. Alkohol to dziadostwo! Niszczy wszystko rodziny, osobowość, kariery i zdrowie. Byłem w ciągu alkoholowym od 10 lat i od niedawna widzę zmiany, które nastąpiły po jego odstawieniu.

Serio? Miałem ojca alkoholika który się przerzucił na narkotyki i widzę jak go już zabiera na tamten świat myślę że ty też się przerzuciłeś na narkotyki, nie to nie jest dobra zmiana to jest żadna zmiana tylko że jesteś może bardziej świadomy zależy też co bierzesz