Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - smakosz - 05.11.2025

Escobar czy 3 mmc będzie jeszcze dostępne na sklepie?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 06.11.2025

Dołączam do pytania Smakosza. Jeśli tak, to w jakich ramach czasowych możnaby spodziewać się jego powrotu? Z uwagi na bezpieczeństwo, rzecz jasna mam na myśli ogólny rząd wielkości.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Escobar - 07.11.2025

(05.11.2025, 23:33)smakosz napisał(a): Escobar czy 3 mmc będzie jeszcze dostępne na sklepie?

Siema
Póki co nie bedzie dostepnego tego produktu.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 07.11.2025

Cóż... szkoda i miejmy nadzieję, że wróci w swoim czasie.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 07.11.2025

Póki co, to nie widać powodu, dla którego Esco miałby to wprowadzać z powrotem do oferty.

Ludzie wypisują w temacie, który służy do proponowania nowych produktów swoje propozycje, srają krwią np. nad takim 3MMC, a kiedy zostanie już dodane do oferty, to temat z opiniami świeci pustkami.

Pamiętajcie, że to jest biznes, a nie lizanie was po jajach. 
Jest popyt, to jest podaż. A na razie popyt był tylko do momentu wprowadzenia produktu, potem nagle się skończył. Ktoś nie miał akurat kasy, komuś zmarła mama, a ktoś musiał zawiązać sznurówkę i nie mógł zamówić.

Szczerze to jestem zdegustowany podejściem społeczności, mimo że to nie ja na tym cokolwiek straciłem Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 07.11.2025

doxyou 

Nie mamy i nie będziemy mieć twardych danych dotyczących popytu i podaży 3-MMC Esco (koniec końców Forum nie jest jedyną przestrzenią, w której Escobar znajduje klientów). Do tego, czy rzeczywiście "brak" jest bezpośrednio związany z brakiem zainteresowania, czy jakimś aspektem logistycznym etc. 
Rzeczywiście, po powrocie byłem bardzo zdziwiony pustym wątkiem recenzji produktu, ale w swoim finalnym osądzie warto uwzględnić, że wiele osób wstrzymuje się od zakupów w pierwszych rzutach (podobnie było z wyczekiwanym hexem), aby konsensus sie wyklarował. Może to prowadzić do błędnego koła braku popytu ze względu na brak recenzji, bo nowy niesprawdzony produkt (zatem niech ktoś inny niech będzie testerem). Natomiast, z czasem mógłby przebić się do regularnie skupowanych i cenionych towarów od Escobara... 
Może użyłbym mniej ostrych słów, ale rzeczywiście długoterminowo takie rozmijanie się hype'u na forum a finalnych zakupów, zmniejsza wagę głosów forumowiczów w wyborze nowych pozycji menu (albo wręcz może prowadzić do wstrzymania dalszego poszerzenia oferty).

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Sniffiarz97 - 08.11.2025

Witam, kolejne zamówienie zrobione. Kontakt i obsługa TOP, polecamBig Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - EmStO - 08.11.2025

Bierzcie i kupujcie tutaj wszyscy 🙆‍♂️

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 08.11.2025

Escobar  kiedy powrót 4-MMC ?

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - doxyou - 08.11.2025

Napisane, że oczekiwanie na dostawę.

Nawet gdyby wiedział, to by Ci nie powiedział, bo naraziłby osoby które będą odbierać paczki, podając Ci konkretną datę dałby psom podstawę do zwracania uwagi na paczkomaty w tym dniu.