Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - EmStO - 25.11.2025

JureKiler niemasz nic do powiedzenia 😎

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 25.11.2025

Pan z zieloną rangą zamknął spekulacje i dogmaty ewidentnie nic nie trzeba tu dodawać Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 25.11.2025

i pisze to ten, który cały czas twierdzi, że nie dostaje mefedronu tylko co innego  Big Grin 

( ale to mały szczegół, nawet nie wpadłeś na to że to trochę pod Ciebie było pisane żebby potem nie było dziwnego halouuu... jak Cię "MEF" tylko... stymuluje... )

pozdruFFka JureKiler  Heart

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 25.11.2025

DarkSonia  wypraszam sobie nie napisałem że nie dostalem mefedronu. Tak ostatni sort Pawła był bardziej stymulujący podając per nohal ale po podaniu oralnym to już była wyważona faza 50/50 moje opinie też trzeba traktować z przymróżeniem oka bo w ostatnim czasie zjadłem dużo chlorów.

Raz tylko się wkurwilem ale to było około 2 miesiące temu gdzie ty też wtopiłaś i oboje wiemy że to nie było mmc Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 25.11.2025

Tak czy siak oboje wiemy Jurek... że musisz trochę zwolnić  Big Grin
ale ok, nie róbmy już offtopa :*

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 25.11.2025

Obserwacja Soni w połączeniu z komentarzem Epsiaksosa dobrze się uzupełniają - pierwszy post zarysował potencjalny problem, który szczególnie może być niebezpieczny dla początkujących stimiarzy, natomiast drugi dał aparaturę do rozwiązania problemu, dzięki wiedzy konesera stimów i ot powstałą synteza.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - BursztynowyTasman - 26.11.2025

Obecny sort więcej speeda czy więcej euforii chodzi mi 3cmc. Dziękuję ślicznie za odpowiedź czekam na odpowiedzi hejo

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Blade12 - 26.11.2025

BursztynowyTasman nowy sort chyba jest jeszcze nikt nie testował

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Olan - 28.11.2025

Osz kurwa jego mać!
Co to za Stosik ten hexen! Teraz to będę zmuszony pójść do pracy i zarobić na chociaż dychę tego hexenu, bo prezentuje się zajebiście!

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 28.11.2025

No ten Heniek prezentuje się zacnie. Pozostało czekać na opinię forumowego konesera stymulantów - Epsiakosa, ale raczej znając cnego Escobara można kupować w ciemno i w najgorszym wypadku będzie to przeciętny towar (mało prawdopodny scenariusz).