![]() |
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=21) |
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - baskabarbara - 10.06.2023 Chłopaki spokojnie nie zrozumieliscie. Mi chodziło tylko czy ten zapach wisienki jest taki intensywny jak w liquidach do e-papieros. Przepraszam za niedomówienie ![]() RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Chochlik - 10.06.2023 KiszczaK Po pierwsze, to nie jest to coś, tylko pyszna wisienka. Po drugie, czy to miało smak wiśni? RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - C84S - 10.06.2023 Czuć aromat wisienki. Bardzo przyjemny, jak się powącha to w głowie załancza się myśl: to jest ten zapach ![]() RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - fiodor - 11.06.2023 Właśnie nie kumam Cię KiszczaK . Jak można wiśnie z czymkolwiek pomylic skoro czuć ta wiśnie ? ![]() RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Escobar - 11.06.2023 Kiszczak nigdy nie dostal odemnie cherry, jezeli ktos ma watpliwosc czy to cherry to znaczy ze to nie cherry, wystarczy powachac ![]() Nie pasują ci nagrody ??????? Mam nadzieje ze rozumiemy sie co w zwiazku z tym zrobimy wiec radze hamuj emocje RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - KiszczaK - 11.06.2023 Escobar pasują mi nagrody i zakończmy już temat,wszystko gra i następnym razem upewnię się co to za produkt... RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - wwojtuss - 11.06.2023 KiszczaK jak mogles pomylic zapach czegokolwiek innego z zapachem wisni? nic innego na sklepie nie ma nawet zapachu owocowego oprocz cherry coke XD RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Chochlik - 01.07.2023 Pablo Cherry Coke Review Obiekt czysty jak łza od ponad 30 dni. Wcześniej w maju uliczne 3cmc parę raz, wcześniej przerwa pół roku. Aplikowano 250mg noskiem. Brak aromatu! Pierwsze niemiłe zdziwienie, zero smaczku, a po to się kupuje Cherry :/. Działanie aktywuje się około 5-10 minutek, ale już po kreseczce coś czuć, że wlazło to co trzeba 🤩🤩 Szybko pojawia się lekkość i euforia. Jest super przyjemnie. Ochota na pogadankę i zrobienie czego. Chyba wejdę na japko xD Humorek serio w pytkę. Podoba mi się ten ketonowy humorek, osiągalny na trójce i czwórce. Oceniam : Działanie 10/10 Euforia 10/10 taka lekkaaa Stymulacja 6/10 lekki speedzik i motywacja Smak: 0/10 WTF 😥😥😥 Ja oceniam bardzo pozytywnie. Zdecydowałem się na oceny cząstkowe, bo przez brak smaku nie jestem w stanie wystawić wysokiej oceny ogólnej xD RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 02.07.2023 Chochlik Właśnie szukałem info o wiśni obecnej. Dzięki. ![]() Możesz tylko jeszcze napisać o czasie działnie i jak libido ? RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Szarlatan - 03.07.2023 dobre libido jest po tej wiśni i nawet długo trzyma Czeslawo |