4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Mrs.Darkness - 27.08.2023 4mmc dobrze się bawiłam przy tym odczynniku gadka się kleiła miałam mega fajny humor według mnie bardzo dobry odczynnik na imprezę posiadowke z znajomymi vendor ma super produkty Escobar RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - KiszczaK - 27.08.2023 Mega produkty, ale... Sa tez pvp ktore są z pewnością dobre czyli alfa, ale to juz nie dla każdego tylko dla weteranow i lydzi ze stażem. Pico to juz sztuka latania, jak i mocne stymulanty ktore Escobar ma w ofercie i nie że są zle, lecz miec trzeba pijecie mieć z czym ma sie do czynienia. A co do 4mmc original to ja odczekam troche bo trzeba do tego majestatycznego odczynnika podejść po odoczynku po baletach. Escobar ma odczynniki na poziomie, tylko wymagają przerw, zeby organizm nusi dojsc do siebie bo potem sa zgrzyty, a ja już sie wyglupilem i pochopnie osądzilem ze jest do dupy, a bylem wyplukany. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - daberhere - 27.08.2023 Order leci.Troche odczekalem widzę pozytywne opinie a że mef nie jadłem,trójki w życiu może 5 zjadłem to czuję poskleja (alfa Hex od esco zmiotło z planszy nie jednego mocą 10/10)Zdam raport pozdro RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 27.08.2023 Szczur (co szybko chodził) mówił że petarda, ja siądę w przyszłym tygodniu bo chwilowo nabiera to mocy urzędowej RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 28.08.2023 odebrana kolejna partia wyrwikapci, wpadł amigo z dojczy, wielko fan marihuany i koko, ostatnio ketona zarzucał w 2018. Jak zajebał 175mg z wagi, to zaczął języki mieszać (pół polski pol niemiecki) i lekka dystonia go złapała prawie 3h jazdy po takiej dawce z 2.5 przerobił solo 1.3 i resztę mi oddał spowrotem zajebista rzecz, ale do pierdolnięcia sobie na jakiś zjazd do ojczyzny, spać też normalnie poszedł, to gówno nie puszcza jak chlor, to nie jest gówno, w porównaniu do chlora RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - lirzacolte - 31.08.2023 WITAM jak się sprawy mają z ostatnią zrzutką? Jakieś info od wychowanego szczura?? Kusi, nie powiem że nie aczkolwiek "original" brzmi zbyt pięknie aby mogło być prawdziwe RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - horsii - 31.08.2023 lirzacolte to 4-mmc, i nie ma się nad czym rozwodzić. nie "4-mmc analog", ani żadne inne takie gówniane wynalazki, niemające nic wspólnego z mefedronem. jak się temat pojawił z początku to były wątpliwości ale myślę że zostały rozwiane, to normalne 4-mmc. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 31.08.2023 (31.08.2023, 12:01)lirzacolte napisał(a): WITAM Jak najbardziej prawdziwy mefedron, nie zawiedziesz sie RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - yetow - 31.08.2023 wiktororban lałeś to już acetonem? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Merry - 01.09.2023 Prawdziwy mef to był 10lat temu u nas w mieście był z wyglądu jak ryz, wtedy się waliło 100mg i blogostan ... Tego mefa co kiedyś już niestety nie będzie. Mefedron ma specyficzny zapach odrazu byś odróżnił od 4cmc lub od 3cmc. Dziwi mnie tylko tak wysokie dawkowanie oral 250mg i poprawiasz 200mg sniff i po godzinie 300mg :o Oczywiście nie twierdzę, że to jakiś analog , tak samo nie ma już tej amfetaminy co kiedyś. |