![]() |
|
Bolchem*****.c** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Bolchem*****.c** (/showthread.php?tid=270) |
RE: Bolchem*****.c** - Mlazm - 16.07.2025 Dodam od siebie ze spokojnie z ta aphp. Była na warsztacie. Żeby elegancko porobiło kolega musiał długa raje zapodać. Szału nie robi. RE: Bolchem*****.c** - Dafidov - 17.07.2025 Mlazm - diabeu, theend. Rozkminiony w parę sekund RE: Bolchem*****.c** - TheEnd - 17.07.2025 Zesrany! Szału nie robi? Hahahaha to dobrego wałka chyba dostałeś albo po prostu kłamiesz. Do deklasuje aiphp od wejścia. Przecież to ma takiego kopa że aż ciary na całym ciele się pojawiają. Po jednym naprawdę dużym buchu vapo. I masz strzała jakby ktoś ci bejsbolem w Potulice wyjebał RE: Bolchem*****.c** - koksiarz - 17.07.2025 ten caly diabeuuu zachwala te sklepy u ktorych ma profity , zaraz cos odjebie i dostanie bana na sklep to bedzie pisal, ze jednak lipa , ze jadl o wiele lepsze sorty hahah RE: Bolchem*****.c** - Mlazm - 17.07.2025 (17.07.2025, 08:00)TheEnd napisał(a): Zesrany! Szału nie robi? Hahahaha to dobrego wałka chyba dostałeś albo po prostu kłamiesz. Do deklasuje aiphp od wejścia. Przecież to ma takiego kopa że aż ciary na całym ciele się pojawiają. Po jednym naprawdę dużym buchu vapo. I masz strzała jakby ktoś ci bejsbolem w Potulice wyjebałDoprecyzuje. Małe rajki nie kopały. Wiec poszedł waż około 300 i faktycznie trafnie to ująłeś wtedy kolega jakby bejsbolem dostał i… jprd za mocno. Świat jakby zatrzymał się. Problemy z poruszaniem, zaburzona koordynacja całego ciała. Problem w tym ze nie było w tym euforii ani speeda ani libido. Bejsbol w głowę i tyle. Długo trzymało fakt bardzo długo oczywiście po 1-2h pojawił się inny tryb roboczy. Cykl zamknął się w kilku godzinach. Nie było ochoty dorzucać. Porównania do aiphp nie na miejscu. Może przy paleniu jest inaczej. Dla mnie szału nie było. Wygląd się zgadzał z tym co u vendora oraz to co ktos również wrzucał. Nie mam wątpliwości ze kolega dostal to co kupil. RE: Bolchem*****.c** - horsii - 18.07.2025 Diabeł przygłup po tylu miesiącach sie dalej nie nauczył pisać "a-PiHP"
RE: Bolchem*****.c** - Dafidov - 18.07.2025 Mi się wydaje, że mlazm to diabeł bo tylko on pisze "rajki" a, że piszę bzdury że chciał w samplach 3g a dostał 50kwasow, 100g fet, 2g meth, koksu i 5 trawy to jestem skłonny uwierzyć że prowadzi konwersacje sam ze soba.. ![]() Horsi trafne spostrzezenie, nawet robi ten sam byk z nazwą pihpa hahah, no debil x2 RE: Bolchem*****.c** - horsii - 18.07.2025 No tak, i "aiphp".
RE: Bolchem*****.c** - smakosz - 19.07.2025 (13.07.2025, 19:35)TheEnd napisał(a): Koko Kurwa!!!! ile bolek w towarze zapłacił za taką opinie? nie mówie że jego alfa jest nieaktywna ale ta opinia wygląda jak reklama tv mango gdzie zachwalają cudowne garnki z których ugotujesz tak zdrowe potrawy że dzięki temu żyjesz o 20 lat dłużej
RE: Bolchem*****.c** - Metykatykot - 20.07.2025 Miałem ostatnio NEP i "clonazolam". Dlaczego w cudzysłowie? Bo wyraźnie działał na mnie inaczej niż poprzednim razem. Nep dobry, ale clon poddaję wątpliwości |