Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Epsiakos - 10.01.2025

Zalecam napisac do Vendora jezeli jest taka sytuacja jak opisujecie, watpie ze kurczowo beda sie trzymac BTC Smile a poki co bedzie roslo, nie zdziwie sie jak zbliza sie do wartosci z lata zeszlego roku (przy zamowieniu o wartosci 450zl oplata wynosila 789zl)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - High-LifeMarket - 10.01.2025

Odpowiem zbiorczo - jeszcze w tym miesiącu usprawnimy nasz system płatności oraz udostępnimy większą ilość kryptowalut do wyboru przy wpłacie.

@"777" Upewnij się, że wysyłasz wiadomości z odpowiedniej skrzynki pocztowej. gmail, interia i inne podobne mówimy stanowczne NIE. Polecamy proton mail.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Mirandes4 - 10.01.2025

Właśnie odebrałem rakietę;-) Wszystko na tip top.
Dziękuję

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - kurvvisko - 10.01.2025

Specjalnie dla was założyłem Protona i oleję już mojego ćpuńskiego Gmaila 😁

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Inferno - 13.01.2025

(13.01.2025, 11:18)LOBO napisał(a): No jakos Black nie mial klopotu z podaniem dokladnie jakie substancje i w jakich proporcjach mial w swoich mieszankach...coz to za nonsensy;-)

Przede wszsytkim ze wzgledow zdrowotnych warto wiedziec co sie zazywa!...tak bierzecie i na slowo wierzycie obcym ze wszystkim co dają ;-)...

nawet jak Wam gowno wciskaja ... a mamusia zawsze powtarzala, nie bierz od obcyh zadnych cukierkow, jesli nie wiesz co to jest ;-)

@LOBO niech pierwszy rzuci kamieniem ten co nie brał nigdy od kolka cherry cocolino i składu i tak się nie znało.

Nie wiem, może vendor poda a może nie poda, dajesz tylko Blacka do przykładu a w cherry u Pablo wiemy co siedzi? Czemu tam nie napiszesz nic?
A to przepraszam jeśli wprowadziłem w błąd, poczytałem trochę temat i tak wywnioskowalem

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - wiktororban - 14.01.2025

Jaki czas oczekiwania na pakę?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Czeslawo - 14.01.2025

wiktororban 
Przedział u mnie to 2-3 dni. Smile
Także szybko.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - S-N - 16.01.2025

W jakich Godzinach odczytujesz  wiadomości , E-mail .. 

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - SztywnyMisza - 16.01.2025

S-N Nocnych...

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Czeslawo - 16.01.2025

(16.01.2025, 19:33)S-N napisał(a): W jakich Godzinach odczytujesz  wiadomości , E-mail .. 

… późnonocnych, prawie porannych.

Zapracowani chyba mocno. Smile