Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: 4-MMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4911)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - dzik - 10.12.2025

Jak z libido po tym sorcie? Zastanawiam się czy nie zamówić.

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 10.12.2025

DarkSonia  jak libido,kolega pyta Podobno kultowa

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 10.12.2025

Jak psu na wiosnę chce się ruchac

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - dzik - 19.12.2025

Zakupiłem, wypróbowałem i z przykrością muszę stwierdzić, że szkoda kasy na tą czwórkę, średnio aktywna, zamiast działać na receptory serotoninowe poprzez oral to działa na dopaminę, brałem naprawdę wiele czwórek od vendorów  z tego forum jak i z ulicy, ta od high life market na razie wypada najsłabiej, ten kryształ już po wyglądzie wyglądał mi raczej na  4CMC i działanie podobne. Libido nie uświadczyłem, przyjemnego pluszu także,. więc nie polecam.

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 08.01.2026

Czy tutaj mamy coś nowego? czy stary ( ten co testowałam ) jest jeszcze ? ktoś się orientuje?

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - doxyou - 08.01.2026

dzik 
Jedyny problem polega na tym, że wkradł się malutki błąd logiczny Podobno kultowa

Kryształ działa na dopaminę, ale wygląda Ci na 4cmc... Jak żyć Podobno kultowa

4cmc nie jest dopaminowe w ogóle, ale jeśli tylko dopaminę czujesz w mefie, to z dużym prawdopodobieństwem Twoje receptory odmówiły posłuszeństwa

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 08.01.2026

(08.01.2026, 18:26)DarkSonia napisał(a): Czy tutaj mamy coś nowego? czy stary ( ten co testowałam ) jest jeszcze ? ktoś się orientuje?

Z Całym szacunkiem ale jak nic się nie zmieniło od miesiąca to jest to najgorszy jaki próbowałem w ostatnim pół roku niestety.

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Epsiakos - 09.01.2026

Przeciez 4mmc rowniez wplywa na dopamine - jak sama nazwa grupy substancji do ktorej nalezy czyli STYMULANTY, zwyczajnie miejcie na uwadze takie rzezczy

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.01.2026

MeF został kiedyś okrzyknięty "królem dopalaczy" właśnie ze względu na to, że miał "idealne proporcje" ruszania dop/nor/ser
no i ... te dopaminkę rusza bardzo dobrze wgl mnie + ma idealny balans pomiędzy "mam wyjebane dzięki sero... a mam ochotę na coś dzięki dop-ie"
w tle delikatnie gra noradrenalinka żeby to wszystko ładnie spiknąć ze soboM

jak nie czuje już dopaminki wiem, że przeginam czy tam, że już czas kończyć.

Co innego sobie walnąć dupną przerwę min miesiąc najlepiej ze 3 ... zarzucić Mefa i nie czuć tej dopaminy, to raczej wiąże się z tym, że - nie dostałeś Mefa.
Bo żęby zajebać receptory dopaminowe to się trzeba nieźle postarać BY NIC NIE CZUĆ. A tego typu osoby to już raczej lecą do końca... na lekach potem ...

ps. @"Drako Malfoy" no to mnie qrfa zmartwiłeś

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 09.01.2026

DarkSonia

Hmm, powiem tak ja robiłem tego melanżu porównanie dwóch sortów pablita i high life no to ten drugi wypadł strasznie miernie na tle tego pierwszego w dodatku poschizowal mnie na koniec. 

Dałem dla znajomego 3g no i był zawiedziony, ale z doświadczenia wiem że jak jemu sam profil działania nie podejdzie to mówi odrazu że chujowy więc zawsze traktuje z dystansem to co mówi. 

Najlepiej będzie jak sprawdzisz sama aktywny napewno jest ale to tak samo nie profil który ja lubię. Mój ulubiony profil działania to ten co herszt forum ma teraz. Napewno dużo tam dopaminy jest, ale euforii to tam raczej szukać
Na próżno.