Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Intruzik - 06.06.2025

[Obrazek: TESTPRODUKTU5555555555.gif]

Cytat:🥇numer 1. na testy wleciała Amfetamina (sucha)

- 📨 Dostawa i kontakt:
-------------------------------------------------------
Dostawa jak i kontakt ze sklepem 10/10, zamawiałem tutaj Ketamine i czas lotu również express.
Poprzednie i te obecne sample również w tempie express przyleciały, na + informacje od vendora o czasie odbioru.
Pakowanie naprawdę dobre, unikalne, nie widziałem takiego już X czasu od kiedy delegal dopków był.

- 💬 Ocena produktu:

-------------------------------------------------------
Temat zaskakująco intensywny w zapachu, na pierwszy rzut oka widać że jest lekko wilgotny. Już po otwarciu opakowania czuć charakterystyczną woń.
Działanie po aplikacji 200mg oceniam na bardzo intensywne (spływ na gardle) jest również mocno intensywny. 
Dla mnie do przepalenia papieroskiem idealnie, nie jest jakoś maksymalnie mocny choć dla niektórych może taki być. 

Dorzutka aplikowana co 3-4h - też po +- 200mg, nie ma potrzeby ładować więcej.
Wiercenie mordą, językiem gwarantowane. Szczękościsk, nie polecam żucia gumy bo po 24/h będzie cała szczena boleć [Obrazek: drug2.png] 
Dobrze jest się zaopatrzyć w piwko, w połączeniu daje naprawdę fajny efekt.

Przy 4 dorzucie działanie speedujące na duży +, piwko zostało zaś na drugim planie a chęć do roboty ogromna, nie ma nawet czasu wypić.
W moim przypadku programowanie - strony, serwery czy gra w jakieś gierki.
Dawno nie miałem w rękach tak jakościowej fetki, to co lata na ulicy to się chowa przy niej.

Nie ma co więcej dodawać - działanie jak już mówiłem bardzo dobrej jakości produktu, nikt zamawiający nie pożałuje tego wyboru.

🔸 DZIAŁANIE PRODUKTU ➡ ★★★★ / ★★★★
🔸 DOSTAWA I KONTAKT ➡ ★★★★ / ★★★★
🔸 PAKOWANIE ➡ ★★★★ / ★★★★
🔸 CENA ➡ ★★★★ / ★★★★★ 400zł/25g naprawdę dobra cena za opcję suchą. 

Na pewno w najbliższym czasie zaopatrzę się tym specyfikiem, jeszcze do oceny mam opcję pasta i wtedy porównam oba produkty.

Na +, że można się dogadać ze sklepem w formie zamówienia (ilość-cena), zapytałem o sampla ADB-Butinaca dołączonego do zamówienia i nie było żadnego problemu, przy zamówieniu dorzucę go sobie aby wypróbować działanie. Fajnie gdyby za jakiś czas było dostępne 5F ADB, 5CL lub jakieś inne mocniejsze kanna, wtedy by było kozak.

* na foto dołączonym nie jest widoczna pełna ilość jaką otrzymałem, foto zrobione po czasie bo poprzednie nie wyszło z latarką.

Wszystko to samo tylko jakiś lepszy o wiele lepszy sort. 

Z kilku ust to uslyszałem, że takiego produktu potrzeba
Podpisuje się pod tym i podbijam o 150%! Smile 

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - daniel776 - 22.06.2025

(30.01.2025, 14:21)DarkSonia napisał(a): no właśnie... Lifeisbrutal to bardzo dobrze określił... zdziwiłbyś się

1. Feta nie wypierdala z butów ( to robi dodatek kofeiny w fecie... zresztą zobacz ile to wypierdolenie trwa ... 20 min? 40? Amfetamina ogólnie potrafi działać nawet i 8 godzin czasami więcej... w tym jej cały urok )
2. Empatia, nie jest to katynon, ale gada się na tym cudownie, na tym polega stymulujacy potencjał fety, no tego nic nie przebije, po 3MMC, 4MMC jest super ampatia, ale to raczej jest - sprzedawanie wszystkiego co cie boli i czego bys normalnie mnie powiedzial nie naćpany, po fecie gadasz i gadasz i to całkiem logicznie ( nie bez powodu hitler wykorzystywał jej potencjał w przemówieniach, a studenci jej walory w pracach i elaboratach na egamizny )
3. Właśnie przez jej długi czas działania powoduje zjazdy, mniejsze wieksze ale zawsze są.Wprawieni wojownicy ogarniają te kardio zwały na różne sposoby, dobrze się to komunikuje z alko, kilka piw i zapominasz o kresce, dwóch... gorzej jak w noc poleci powyżej grama GRAMA CZYSTEJ AMFY ... uwierz mi - nie zaśniesz.
4. To idealna substancja do kopania, bardzo trudno przebić ten specyficzny zapach czymkolwiek, więc wszystko co przypomina amfe ( mąka, witC, kreatyna, odzywki białkowe, ... czy własnie kofeina ) będzie super uzupełnieniem osiedlowego dilu. Co też większośc z ludzi łyka. Czasami mocniejsze towary czasami lżejsze, ale ogólnie jej moc ( WJAZD I PIERWSZE 20-60min to głównie kofeina ) sama amfa jedyne jaki ma wjazd to - czystoś umysłu i clearhead. Kofeina dodatkowo wspomaga wchłanianie amfy więc taki mix jest serio - idealny te substancje się uzupełniają naprawde spoczko.

No i najlepsza fetka to tylko Polska. Pare lat temu miałam te przyjemność / nieprzyjemność widziec jak sie to wszystko odbywa i wam powiem, że jeszcze wiele powiedziec bym mogła haha ale po co psuć zabawę  Big Grin ja tam czekam na recki... serio czyta się to b. fajnie  Heart

Po gramie czystej w nocke to zasnięcie byłoby najmniejszym zmartwieniem Podobno kultowa

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 22.06.2025

W amfie kopie kofeina hahahah no tak ale w takiej ulicznej gdzie tej Amfy tam właśnie prawie wcale nie ma 1-3% 😂 taka feta 60-70% by cię wyjebała tak z butów na 8-10h że wyglądało by to jak start promu kosmicznego. I zapewne tam wtedy też by to spowodowała, własnie ta legendarna już kofeina 🤦🏻

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 22.06.2025

Co racja to racja dobra amfetamina zjada wszystkie ketony. Sama jakość fazy jest niedopodjebania.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - smakosz - 22.06.2025

zależy co kto lubi bo dobra fryta nie jest zła ale dobry nepik jest jeszcze lepszy Big Grin

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 23.06.2025

Ale tak szczerze. Ktoś kto ma kur... Jakiekolwiek pojęcie czym amfa jest?! Ta szczególnie z lat 90tych 00....
Czy ten produkt chociaż  25% odpowiada tamtemu?
Jeśli tak to biorę kilogram.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - rocky90 - 24.06.2025

TheEnd nie jest to czyścioch to chyba każdy wie ale 200mg dla mnie to max na 4h działania.Jak będziesz zarzucał więcej albo za często to zdziwisz się,włos się jerzy a oczy wykręca jak i cała szczene 😁 W tej cenie to naprawdę dobry produkt.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 24.06.2025

A ma ktoś zdjęcie jak to wygląda?

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 24.06.2025

Diabeuu zamawiał to może wstawi zdjęcie.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - smakosz - 25.06.2025

(23.06.2025, 16:19)TheEnd napisał(a): Ale tak szczerze. Ktoś kto ma kur... Jakiekolwiek pojęcie czym amfa jest?! Ta szczególnie z lat 90tych 00....
Czy ten produkt chociaż  25% odpowiada tamtemu?
Jeśli tak to biorę kilogram.

a czym ma być? jest zwykłą budżetową amfą z dobrym stosunkiem jakości do ceny i jakość jest podobna do większości fety która lata na forum cebulka. chcesz  jeszcze lepszej jakości zapłać 2 razy więcej na cebulce za droższy sort premium i tyle Big Grin  bo takie też tam są dostępne