Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Szatan69 - 17.10.2025

Escobar jest szansa na inne rodzaje 3cmc? Pamiętam że kiedyś był większy wybór i ciekawie kopało Smile

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Czeslawo - 17.10.2025

Escobar 
Co byś powiedział na wprowadzaniu dodatkowo MDMA w krysztale ?

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Katapulta - 18.10.2025

widze że GBL przewinął się tylko raz ale myślę że miałby ogromne wzięcie. Tego nie ma nigdzie w clearnecie

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Tymoteusz - 18.10.2025

GBL/GHB, amfetamina, metamfetamina,. bupropion i nic więcej nie potrzeba żadne gówna w stylu TRI e
Ce em CE itp

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Szatan69 - 18.10.2025

Użytkowniku z małą reputacja pamiętam że w tamtym roku właśnie escobar miał różne rodzaje 3cmc i każdy z moich ziomków był zadowolony z innego rodzaju. Wiec poszerzenie oferty o na przykład 2 dodatkowe rodzaje ma sens. Nawet z tego powodu że jak jest to samo coś w życiu to się to znudzi z czasem Smile

Zresztą "krople gwatu" nie wiem czy to dobry pomysł w ofercie

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - horsii - 18.10.2025

Ty sam jesteś jak te "krople gwałtu". Co ty myślisz że to tylko do gwałcenia słuzy?

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - kaziu86 - 18.10.2025

do samogwałtu tez moze byc uzyteczne Big Grin

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Szatan69 - 18.10.2025

Koniku nie ma co tu robić spamu załóż wątek o tym (bo w lupie nie mogę znaleźć wątku o działaniu ghb/gbl) albo daj linka do wątku o kroplach gwałtu chętnie się dowiem czegoś nowego.
Ogólnie  postrzeganie tego  w społeczeństwie jest  jako gwałt dej na pw link albo załóż wątek na ten temat. 
Jak masz większą wiedzę na ten temat to nakieruj mnie by mnie uświadomić chyba jest od tego te forum 🙂👊 mnie w szkole kiedyś i internet pokazali informacje ze to gwałt 

(18.10.2025, 16:52)kaziu86 napisał(a): do samogwałtu tez moze byc uzyteczne Big Grin

Samogwalt i nic nie pamiętanie hahah

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - y0kosama - 23.10.2025

Może jakieś 2cb?

RE: EscobarStore.com - Temat główny - piotrkolo12345 - 03.11.2025

kiedy jakies kana bedzie ?