![]() |
|
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon (/showthread.php?tid=69) |
RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - Konrad Curze - 21.03.2026 Testowałem, ale po prostu nie jest to warte zużycia towaru - na bomby lepiej sprawdzają się wszelkie MMC i 4-CMC, ale jest to finalnie kwestia gustu - warto próować. RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - DrakoMalfoy - 22.03.2026 Wiadomo że bomby z 3 i 4mmc to poezja ale jak miałem tylko 3 cmc to próbowałem nohal i bomba i bomba raz że trzymała 3 razy dłużej albo nawet 4 to była w. Ogóle inna faza taka bardziej euforyczna(kozacka) RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - Lukas1985 - 22.03.2026 (Wczoraj, 23:55)Konrad Curze napisał(a): Robienie bomb z 3-CMC jest absurdem - do bomb się używa substancji o profilu euforycznym, używanie trójki na to jest marnowaniem towaru. serio to piszesz ? xD ktoś tego chłopa bierze na poważnie ? jeśli, ile ja już takich bredni widziałem.... dramat.c RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - doxyou - 22.03.2026 (Dzisiaj, 01:21)DrakoMalfoy napisał(a): Wiadomo że bomby z 3 i 4mmc to poezja ale jak miałem tylko 3 cmc to próbowałem nohal i bomba i bomba raz że trzymała 3 razy dłużej albo nawet 4 to była w. Ogóle inna faza taka bardziej euforyczna(kozacka) Była bardziej euforyczna, bo wyciskałeś z 3CMC serotoninę, której tam prawie nie ma waląc absurdalnie duże ilości i gwałcąc sobie narządy. RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - DrakoMalfoy - 22.03.2026 Narządy gwałcisz sobie wszystkim co masz tu dostępne, a dawki 400-500mg w porównaniu do ludzi jak czytam ze wala grama na strzała to jest raczej nic RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - doxyou - 22.03.2026 Nie zmienia to faktu, że jesteś idiotą, bo walisz 3cmc oral, pozdrawiam i smacznej trójeczki. RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - DrakoMalfoy - 22.03.2026 Sklej dziurę tam, wale tak i tak ![]() Po prostu jak czuję że za bardzo mnie stymuluje przez podanie nosem to wale bombe i wtedy zajebiście się równa, polecam RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - Lukas1985 - 22.03.2026 kurde. może warto napisać do producenta bupropionu, że muszą walić to ludzie sniffem, bo tam nie ma serotoniny i marnują towar. A ja się dziwię ludziom, że stąd odchodzą, bo poziom tu poleciał na łeb na szyję. mam takie pytanie - skąd Wy te głupoty bierzecie ? RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - Dead Nightmares - 22.03.2026 Lukas1985 ja juz kiedys tlumaczylem, ze to wszystko zalezy od biodostepnosci danej substancji, ale tu panuje zasada, ze serotonine wywala tylko przez zoladek, a dopamine tylko przez nos XD jezeli substancja ma dobra biodostepnosc oral jak i nosem jak w przypadku 3cmc to w ten i w ten sposob zadziala dobrze i wcale to nie bedzie sama serotonina, tyle, ze oral bedzie dluzej trwal, a wiec bedzie mniej intensywny niz sniff i nie bedzie az takiej stymulacji, ja osobiscie wole 3cmc oral, ten nachalny speed sniffem jest jak dla mnie bardziej ubokiem niz plusem, chociaz zdarzaly sie akcje, ze po bombce z 0,7 tez mnie naspeedowalo jak skurwysyn moze latwiej byloby im to pojac jakby zrozumieli, ze substancja musi sie tylko dostac do krwiobegu zeby wywolac efekty takie jak powinna, a to ile jej sie dostanie do krwiobiegu przez oral/sniff zalezy od wlasnie jej biodostepnosci, ciekawe dlaczego niektorzy ludzie wala iv np mefedron, idac ich tokiem myslenia powinien wcale nie kopnac wtedy RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - DrakoMalfoy - 22.03.2026 ( 2 godzin(y) temu)Lukas1985 napisał(a): kurde. może warto napisać do producenta bupropionu, że muszą walić to ludzie sniffem, bo tam nie ma serotoniny i marnują towar. A ja się dziwię ludziom, że stąd odchodzą, bo poziom tu poleciał na łeb na szyję. Nie wiem niech się profesor dox wypowie |