Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: EscobarStore.com - Temat główny - DrakoMalfoy - 08.01.2026

(08.01.2026, 14:02)Wolfdopalamyznacie:E napisał(a): Co od Escobar teraz warto zamówić jeżeli chodzi mi o wysokie libido i igraszki z dziewczyną pytam bo wyleciałem z tematu i nie zamawiałem już nic z ponad rok czasu 

Pozdrawiam Wolf

Myślę, ze do ruchania najlepsze będzie 3cmc lub 4mmc

RE: EscobarStore.com - Temat główny - DemonRapu - 08.01.2026

Dobre 3cmc i ogień proste jak jebanie xD

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Darej22 - 08.01.2026

(08.01.2026, 14:02)Wolfdopalamyznacie:E napisał(a): Co od Escobar teraz warto zamówić jeżeli chodzi mi o wysokie libido i igraszki z dziewczyną pytam bo wyleciałem z tematu i nie zamawiałem już nic z ponad rok czasu 

Pozdrawiam Wolf
3cmc 4mmc 4cmc byle nie stymulanty

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 09.01.2026

no nie wiem, najlepszy na SEX jest drugi partner.... płci przeciwnej ...
a dopalacze, powinny tylko umilać te chwilę... a nie jOM zastępować  Heart

... ale nie musicie się ze mną zgadzać  Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 10.01.2026

Dwóch partnerów? Cóż za rozpusta.

Domyślam się, że CiemnaSonia popełniła błąd semantyczny, niemniej jednak brzmi śmiesznie.

Partner to po prostu partner.
A drugi partner to druga osoba Ci bliska następująca po nim.

Na ten przykład: Twoim partnerem może być Jacek, a drugim partnerem Paweł.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DrakoMalfoy - 10.01.2026

doxyou Może Sonia lubi być zdewastowana Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 10.01.2026

(09.01.2026, 18:14)DarkSonia napisał(a): no nie wiem, najlepszy na SEX jest drugi partner.... płci przeciwnej ...
...

czego w tym zdaniu nie zrozumiałeś DOX...YOU ?

partner, druga osoba - inna osoba z którą jesteś akurat jeśli chodzi o mnie to "płeć przeciwna" bo się i do tego dojebiesz za chwilę... 
no dawaj jakiś ciekawy frazes filozoficzny jeszcze, czy wolisz pogadać o dłoniach?  Big Grin nazywasz je przed imprezą jakoś?
nawet @"Drako Malfoy" zaczał Ci kibicować... chociaz w sumie mu się akurat nie dziwę haha  Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 10.01.2026

DarkSonia 
Ja tylko poinformowałem o Twoim błędzie językowym, bo mam taki fetysz cukiereczku.

Złość piękności szkodzi, więc spokojnie, uśmiechnij się i zajmij dalej swoim życiem. :*

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 10.01.2026

i radzi mi to ten, który spędza to życie na czacie  Big Grin
masz :* w łokieć

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DrakoMalfoy - 10.01.2026

Ja nikomu nigdy nie kibicuje, zawsze do każdej sytuacji podchodzę obiektywnie Big Grin