Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Konrad Curze - 25.02.2026

Jakim cudem możesz pisać na forum ale sprzęt nie pociągnie maila?

RE: EscobarStore.com - Temat główny - sagitta - 25.02.2026

To jest bardzo dobre pytanie na które nie potrafię odpowiedzieć… Raz się uda raz nie, niektóre strony działają inne mają problem z certyfikatem. Gmail tu tylko działał ale teraz nie wiem czemu już lipa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Rweqerew333 - 25.02.2026

Na starych systemach może być problem z instalacją nowszych wersji przeglądarek, które jedyne są kompatybilne z nowoczesnymi skrzynkami mail. 

Po prostu nowoczesne aplikacje webowe skrzynek mailowych niekiedy korzystają z feature'ów programistycznych (np. jakieś polecenia w JavaScript), które nie mogą być poprawnie zinterpretowane przez stare przeglądarki - co powoduje problem w np. załadowaniu się strony.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 25.02.2026

sagitta 
Na pewno bym nie używał Gmaila do załatwiania narkotyków - spróbuj przy odrobinie szczęścia Proton by zadziałał (a na pewno byłyby bezpieczniejszy). Skoro problem może mieć swe źródło w braku możliwości egzekucji poleceń JavaScriptu, to Tor chyba ma jakąś opcję wyłączenia JavaScriptu(?), ale jako technologicznie zacofana osoba tylko mogę wskazać ten trop do dalszych testów / researchów.
Rweqerew333 
Dzięki za wytłumaczenie niuansów technologicznych - zawsze miło jest czegoś dowiedzieć.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Honda_accord - 27.02.2026

Hej jak złożyłem zamówienie przez maila to gdy paczka będzie to dostanę wiadomość z kodem na skrzynke z której pisałem tak?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Rweqerew333 - 27.02.2026

Tak, choć zazwyczaj fajnie też podać maila w wiadomości.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Konrad Curze - 27.02.2026

Honda_accord 

Nie, dostaniesz na innego - tego którego nie podałeś i tego z którego nie wysyłałeś poprzednich wiadomości...

Bardziej na serio, na przyszłość rzeczywiście nie zaszkodziłoby podać maila (przy okazji wysyłania danych do wysyłki).

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Bortak42 - 27.02.2026

No i maila jakiegoś normalnego podać trzeba, nie jakiegoś tam podejrzanego.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Honda_accord - 27.02.2026

ja tylko z protona pisałem do nich nie podawalem gmaila zadnego :/

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Rweqerew333 - 27.02.2026

No i dobrze, na tego samego maila powinieneś dostać kod w odpowiednim czasie  Sleepy