Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=20) |
RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Gekon - 11.09.2022 Niech ktoś porówna obecny Sort do Pani pvp. Nie wiem na co się zdecydować RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 15.09.2022 Ok.
Mordek odebrał 3g wygranej dnia pierwszego. Następne 5 nocy i dni latał. Wtorek położył się spać. Spał do wczoraj rana i jeszcze na cały wczorajszy dzień miał. Tak w skrócie. Dawkowanie jak mniemam 50-100mg. Podejrzewam, że jeszcze ktoś sobie ulżył z owej trójki. Proszę wybaczyć taką a nie inną recenzję, tyle informacji posiadam. 😋 Dwa słowa o PIHP: MOCNY SKURWIEL RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Makelele - 15.09.2022 Potwierdzam to co wyżej napisane po 3 g także nie spalem 4 noce Bardzo mocna alfa Escobar cpam od kilku lat ale tak mocnej Alfy jak ta żółtawa to jeszcze nie żarłem RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 19.09.2022 W końcu Testowałem. 😋
. IV - tu radzę uważać, nie wiem jak to możliwe, bo myślałem, że IV od razu daje pełnię doznań, ale tu wchodzi z opóźnieniem. 50mg IV, już sobie przygotowałem zajęcie jakieś i nagle JEB, po kilku minutach. 25mg a 50mg zrobiło wielką różnicę. . Vapo dziś po przespaniu nocy trochę zvapowałem, ale chyba robię to źle xD bo nie wiem co w tym widzą osoby vapujace. 😋 Sniff okazał się najlepszy dla mnie. Piecze chwilkę ale zaraz jest ok. 💜 RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 20.09.2022 Nie tam żeby coś,
ale dziś będę niestety Zmuszony tę MOC Wrzucić do toalety. . Wczoraj myśl - fajnie czas zleci W dzionek, max poszły 3 sety Mam dla szefa ściem pakiecik Miało na styk być? A gdzie Ty... K do U do R do W do A
Jakie to jest mocne! 100mg to za duża dawka jak dla mnie, bo czułem w pobliżu JĄ. 50mg max dla mnie.
RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - fiodor - 20.09.2022 @"Kaja" z czego vapowales ? RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 20.09.2022 XD wiadomo. RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - fiodor - 20.09.2022 Heheh dobry sprzęt, najlepiej dla mnie wchodzi z lufki do olejku. Jak pierwszy raz jebnalem vapo, to już tak zostało tak mnie wciągnęło RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 21.09.2022 Ten sort który ja miałem, lekko brązowy to śmiało na "setki" można by puszczać jak piko. 😋💜
. Mega mocny i długo trzyma! RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 22.09.2022 Ostatni zachwyt. 😋
. Jakiś czas temu pisałem w wątku, o skutkach brania rc i takie tam, że po alfach mam jakieś 2 tygodnie kompletnego załamania psychicznego, a po zaszczytnym przetestowania tego DEMONA 2 dzień czystości i jest przezajekurwabiście 😎 (może to zbieg okoliczności może coś innego ale jednak fakt, nie czuje skutków ubocznych jak po alfach pihp innego sortu z innych sklepów Ajć!😁) |