![]() |
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2075) |
RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - moher - 16.01.2025 Ok , czas no kolejną świeżą recke tegoż klefa. Otoż wygląda jak lekko brudnawy śnieg i konsystencję ma też taką. Sprawia wrażenie mokrego, ale taki nie jest . Łatwo daje się kruszyć bez strzelania na boki. To mó pierwszy raz z tą substancją więc zażyłem 150mg do nosowo. Po prawie miesiecznej przerwie od jakichkolwiek RC. Bardzo poczułem ta dawkę i pierwszy raz aż musiałem usiąść po 3 minutach od zapodania. Po prostu po ostatnim łagodnym degustowaniu 3 cmc , myślałem że będzie podobnie. Jakież zdziwienie gdy mój nochal ledwo to przetrawił. Strzał okazał się bardzo mocny w porównaniu do trójeczki którą ostatnio opisywałam jako łagdne i przyjemne z każdej strony. Tutaj klef wchodzi dosłownie z buta wywołując po kolei; Drętwienie górnego dziąsła Eufo i gadanina Lekki nieogar z równowaga szczękościsk z tarciem zębami No i od razu Krecik zapukał w taborecik Więc biegem leciałem na dwójkę. Podobno lepiej oral dla tej czwórki niż sniff ale przy moim wrażliwym żoładku nie wchodzi to w grę. Ogólnie działanie mocne , takie jakiego oczekiwałem. Dzięki Escobar , paczka na medal. ![]() RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Inferno - 16.01.2025 (10.01.2025, 21:56)martio_vp napisał(a):Pięknie wygląda aż się prosi żeby go przetestować ![]() moher fajna recenzja szkoda, że bez zdjęcia ale w sumie wyżej mamy a to ten sam sort ![]() RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - moher - 16.01.2025 Wygląda dokładnie tak jak na twojej fotce. Dziękuję mordo za plusika RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - JureKiler - 31.01.2025 Ktoś odświeży temat recenzją? Bo myślę czy podebrać bo rzekomo ice i 4mmc mają za mało euforii dla jednego szczura RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 31.01.2025 JureKiler Tu jest w chuj euforii. Temat jest na 99,9999999% wciąż taki sam, więc brać i ćpać ![]() RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - DarkSonia - 31.01.2025 (31.01.2025, 13:21)JureKiler napisał(a): Ktoś odświeży temat recenzją? Bo myślę czy podebrać bo rzekomo ice i 4mmc mają za mało euforii dla jednego szczura toszz to jakieś pomówienie! ![]() ![]() RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - JureKiler - 31.01.2025 DarkSonia a taki tam kurczę blaszka gagatek z mojego miasta 😂 dla tego rozpierdole mu receptory serotoninowe jak chce największym rzeźnikiem tego czyli 4cmc skoro narzeka RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - DarkSonia - 31.01.2025 DAWAJ Z NIM, kruciutko!!!! i nie żałuj dawek ![]() RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - M7G9O - 31.01.2025 (31.01.2025, 18:13)JureKiler napisał(a): DarkSonia a taki tam kurczę blaszka gagatek z mojego miasta 😂 dla tego rozpierdole mu receptory serotoninowe jak chce największym rzeźnikiem tego czyli 4cmc skoro narzeka "- Rozpierdole Ci receptory serotoninowe - Chcę tego, chcę tego, bo chcę Ciebie, rozpierdol je, spal, obróć je w popiół." RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - gitmaster - 26.03.2025 Jak dojdzie zdam relacje ![]() ![]() |