![]() |
|
4-MMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: 4-MMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4911) |
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.01.2026 jA JUŻ @"Drako Malfoy" nie chcę teoretyzować nad jakością sortów => tzn. ich produkcją czy oczyszczaniem - bo się zacznie znowu JEBrozmowa bo chyba każdy wyjadacz tego specyfiku zauważył, że nieco obecny sort różni się od tego "co było kiedyś" - wystarczy "powOnchać' albo rozbić kryształy, które bardzo przypominają te z rodzinki CMC... no jest "inaczej" czy nie ma mocy... no działać działa spoko ( na mnie ) pomimo tego, że ja serio robię długie przerwy ( już mi 2 miesiąc obecnie leci ) sorty "obu" naszych tuejszych vipów mi przypasowały ten najnowszy od HL no i ten drugi wiadomo od kogo... wiele różnic akurat sama nie uświadczyłam w nich ( były bardzo podobne ), natomiast tutaj się troszkę zgodzę, żę mocowo to nie są to KOSY sprzed lat, ale że są chujowe? też o nich nie powiem. Do ich jakości - dołożyć trochę "normalnego życia", nie jarać, nie ćpać, nie chlać... trochę normalnej diety, i serio "da się z obecnymi sortami żyć". Póki co JA nie mam zastrzeżeń do High-LifeMarket no chyba, że wjechał sort o którym mi nie wiadomo i jest taki se... ale to by musiało potwierdzić jeszcze pare osób... no i sama musiała bym to skosztować - znowu ... cieNszkie jest życie narkomana
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 09.01.2026 Czyli czytam że prawdopobnie próbowałaś tego sortu o którym pisze tak się składa że mam jescze zdjęcia tego sortu; ![]() Czy jesteś pewna że to był ten sam który widnieje na zdjęciu? RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.01.2026 czy jestem pewna to nie - to tylko foto... zresztą to co testowałam zapodałam w fotce samej recenzji [ zazwyczaj ] opis był taki jak w recenzji: https://dopal.org/showthread.php?tid=4911&pid=143375#pid143375 "sort który ja miałam" - i który sobie chwalę... nie miał wgl. nalotu - był "jak szkło" w sensie ten kryształ się błyszczał a u Ciebie jest taki matowy... jeśli mam oceniać samą fotkę. Poza tym nic więcej o tym co masz nie mogę powiedzieć. ...prócz tego, że mi bardziej przypomina sort od Pabla niż ten który miałam ostatnio od HL RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - y0kosama - 12.01.2026 Ja miałem ten sort z tym nalotem na początku grudnia. Wspominam go bardzo miło, jeden z lepszych jaki miałem okazję w życiu próbować. Pamiętam, że na próbę sypnąłem sobie jakieś hmm 100-150mg, wciągnąłem i poszedłem do kibelka na dwojeczke. W pewnym momencie sobie myślę "kurwa, jaką ja mam pizdę". Więcej później nie dojadalem, bo do pracy trzeba było iść następnego dnia. Parę dni później przyszedł weekend i było tylko lepiej, ale zarzucałem już kapsułkę plus sniff. Koledzy również bardzo zachwalali, dyszka zniknęła bardzo szybko. Mam zamiar wkrótce znowu zamówić i mam nadzieję, że dalej będzie ten sam, który miałem miesiąc temu. Pozdrowki RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Klefedron12345 - 12.01.2026 Często jest tak że zaraz po oddaniu dwójki wchodzi pizda xd RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - High-LifeMarket - 22.01.2026 Uwaga, szybka informacja - najnowszy sort jaki mamy jest w postaci pudru i tu uwaga, nie jest to żaden "odpad". Jest to produkt, który wzięliśmy na próbę i uważamy, że jest to opcja warta waszej opinii. Produkt niedługo trafi do pierwszych klientów. Prosimy o recenzje, czy tutaj na forum, czy prywatnie w wiadomości. Jeżeli puder nie spełni oczekiwań, to oczywiście wycofamy go i wrócimy do bardziej klasycznej formy. RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - y0kosama - 22.01.2026 Brzmi interesująco. Miałem kiedyś okazję próbować 3mmc w postaci takiego pudru. Nie będę się rozwodził jakie to było, bo sorty tutejszych vendorów biją na głowę każdy kryształ, jaki miałem okazję próbować "z ulicy". ![]() Akurat gołąbek leci z ciepłych krajów w moją stronę z owym specyfikiem i może będzie to właśnie ten puder, zobaczymy. Zrelacjonuję jak coś. 🫡 RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 22.01.2026 Puder nie oznacza kiepskiego sortu, wiele razy spotkałam się z takim stanem skupienia i wiele razy zostałam zaskoczona pozytywnie. Tak czy inaczej pierwsze recki zweryfikują system ... cusz nie ma innego weyjścia, trzeba spróbować
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 22.01.2026 Puder nie oznacza z miejsca slabego sortu,tylko bardzooo latwo o ''dosype'' pol na pol z jakims gownem na szalce.Oczywiscie nasz hl tego nie bedzie robic pozdro
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - doxyou - 22.01.2026 Nie wiem czy gdybym za darmo dostał ketona w pudrze, to bym go wciągnął, a tutaj jeszcze każą za to płacić (a jestem strasznie pazerną świnią).Po prostu albo kupiliście produkt z dna dużego wora - bo był taniej. Albo od chemika, który to pędził szybko, tanio i masowo - bo było taniej. Albo faktycznie odpad z resztkami rozpuszczalnika - bo był taniej. Nie przepadam za tym, jak ktoś próbuje mnie przycinać, a ewidentnie to robicie. A strach pomyśleć jakie będą pomysły waszych pakowaczy na rozmnożenie produktu, o tym pewnie nikt z "zarządu" nie pomyślał? A nie, czekaj. |