![]() |
|
Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106) |
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - terminatora - 28.06.2025 Amfa od High-LifeMarket BARDZO MOCNA jak za starych czasów zarzucam 100 mg i latam ponad godzinę ochota na seks duża oraz na ruch jaki kolwiek, zajęcie znaleźć łatwo jak to po FECIE, paczka dociera bardzo sprawinie z vendorem fajnie się pisze bardzo dobrze się z nim współpracuje co do odczynnika zapach - jak feta, Libido czuć, ceny przystępne faza trzyma długo, zwała jak po fecie mocnej nie za mocna zwałką bym to nazwał warto zaopatrzyć się w większe ilości do czego zachęcam POZDRAWIAM Vendora i was Amfetamina 5/5 RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - JureKiler - 20.07.2025 Siema zamówiłem dla kolegi 5g na testa określił to jako mocny średniak a nawet na początku pisał że jakaś lipa RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Kings - 20.07.2025 (28.06.2025, 12:31)terminatora napisał(a): Amfa od High-LifeMarket BARDZO MOCNA jak za starych czasów zarzucam 100 mg i latam ponad godzinę ochota na seks duża oraz na ruch jaki kolwiek, zajęcie znaleźć łatwo jak to po FECIE, paczka dociera bardzo sprawinie z vendorem fajnie się pisze bardzo dobrze się z nim współpracuje co do odczynnika zapach - jak feta, Libido czuć, ceny przystępne faza trzyma długo, zwała jak po fecie mocnej nie za mocna zwałką bym to nazwał warto zaopatrzyć się w większe ilości do czego zachęcam POZDRAWIAM Vendora i was Bardzo mocna jak za starych czasów, wrzucasz 100 i latasz godzinę. Nie kumam totalnie. Za starych czasów lądowało się dwa razy po 50 i latało całą noc. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Fidel - 20.07.2025 ![]() 🥇numer 2. na testy wleciała Amfetamina (wersja sucha – inny batch) 📨 Dostawa i kontakt: Kontakt ze sklepem jak zwykle bezbłędny. Potwierdzenie, info o wysyłce, czas dotarcia-wszystko w punkt. Opakowanie hermetyczne, dobrze zabezpieczone i zero zapachu na zewnątrz (to plus), ale po otwarciu... no zaraz do tego + za elastyczność przy zamówieniu-próbki zgodnie z ustaleniem, bez żadnych kombinacji. 💬 Ocena produktu: Po otwarciu uderza znajomy, czysty zapach, daje nadzieję, że to nie byle co. Konsystencja? Bardzo drobna, sucha, ale nie pyli się jak kreda. Idealna do ścieżki. Nie trzeba suszyć, nie trzeba mielić ,po prostu gotowa do działania. Test: 150mg na start, wejście płynne, po 15 minutach już czujesz, że coś się dzieje. Spływ gardłowy? Obecny i konkretny chemiczny ale nie drażniący. Dorzut 150mg po 2h: fala idzie dalej, równo i bez przegięcia. Nie nosi jak wściekły koń, tylko prowadzi haha xD 😬 Efekty fizyczne: Wiercenie mordą (swoją, nie cudzą), zgrzyt Motorek w dupie gwarantowany. W moim przypadku poszło na:
To nie jest uliczny szajs, który zalewa i wypluwa. Czysto, równo, produktywnie. 🍺 W połączeniu z piwem: Zdecydowany +. Smak piwa wyostrzony, nie zamula, ale nie na imprezy, raczej na wieczorną robótkę z klawiaturą. 📊 Ocena końcowa: 🔸 DZIAŁANIE PRODUKTU ➡ ★★★★★ / ★★★★★ 🔸 DOSTAWA I KONTAKT ➡ ★★★★★ / ★★★★★ 🔸 PAKOWANIE ➡ ★★★★★ / ★★★★★ 🔸 CENA ➡ ★★★★★ / ★★★★★ — 400zł/25g? Jak za darmo za taką jakość. Podsumowanie: Ten batch to czysta robota, bez chaosu w bani, bez zjazdów i bez głupiego noszenia. Działa jak trzeba, przy robocie, przy piwie, przy porządkach. Nie wali młotem po mózgu, tylko prowadzi, stabilnie i równo. ➡ Na pewno wrócę po więcej a porównanie z pastą wkrótce, ale sucha to dla mnie TOP 1 na ten moment. PS: fajnie jakby wpadło jakieś benzo do oferty
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Luki400 - 22.07.2025 (20.07.2025, 16:06)Kings napisał(a): Bardzo mocna jak za starych czasów, wrzucasz 100 i latasz godzinę. Nie kumam totalnie. Za starych czasów lądowało się dwa razy po 50 i latało całą noc. Potwierdzam
RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - doxyou - 23.07.2025 Temat wałkowany od 20 lat XD To co walicie to w większości kofeina w proszku. Gdyby vendor sprowadził wam fuke 50-70% i dał cenę taką, żeby cokolwiek na tym zarobić, to rozpętalibyście gównoburzę, że za drogo "bo w 2000 była po 3 dychy" XD RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Fidel - 26.07.2025 I ja opisuje go w sposób adekwatny. Ze swoimi widzi mi sie, bo tak jest, czy jakies inne zab0noby stworz sobie nowy wątek chlopie. Ja mowie jak aktualnie dziala bez zadnej sciemy i niech sobie inni sprawdzą sami albo poczytają inne opinie a gwarantuje ,ze znajdzie sie tu wiele. Jak to nie twoj poziom to nie próbuj działać na szkodę vendora piszac to i tamto, przecież już to pisales wiele razy w wieeeeluuuu wątkach , skoro ktoś Cie slucha to zrozumiają. Nie musisz się powtarzać. wrzuc na luz :> RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - doxyou - 26.07.2025 Ale ja się niuniu odnosiłem do posta Kings i Luki400 Jak dla mnie, to możesz nawet pisać opracowania naukowe o wpływie amfetaminy na miesiączkowanie kobiet po 40 roku życia. Mówiłem Ci już, że mam Cię w dupie. RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - włodzimierz - 10.08.2025 Towar w dziwnych takich grudkach, za jakiś czas spróbuję to dam znać jak efekty RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 19.08.2025 Amfetamina od High-LifeMarket
|