Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Amfetamina - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: Amfetamina (/showthread.php?tid=1303)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Amfetamina - doxyou - 20.05.2025

Teoretycznie +-80% jest w sprzedaży, widziałem nawet ostatnio 74% z wynikiem z labu, ale to kupa kasy, nieopłacalne, kiedy można truć się alfą, która spina jeszcze bardziej Podobno kultowa
Ale, z tym że powinno działać tak jak kiedyś przy większych dawkach to ciekawa teoria... Może jest nierówno mieszane i ciężko wycelować z dawką... Albo prędzej chuj Cię strzeli od nadmiaru kofeiny niż łącznie przyjmiesz 50mg czystej fuki. 
Odpowiedź jest jedna: Chuj wie Podobno kultowa

RE: Amfetamina - Metykatykot - 20.05.2025

Tak właśnie uważam, że bełtanie fety z kofeiną to debilizm. Jak działa kofeina w nadmiarze wiadomo i tak oto zamiast czuć dobrą fazę po przyjęciu danej ilości fety w "fecie" czujemy jedynie kurwa rozdygotanie nadmiarem kofeiny. Chochlik coś o tym wiePodobno kultowa

RE: Amfetamina - Lifeisbrutal - 27.05.2025

Taaa xD chochlik to ostatnio miał zjazd po kofeinie i myślał, że umiera. XDD
Ale nie tylko po tym, on nawet jak leków jakiś nie zażyje lekkoman jebany to umiera. XD

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 26.06.2025

(25.06.2025, 22:54)smakosz napisał(a): a czym ma być? jest zwykłą budżetową amfą z dobrym stosunkiem jakości do ceny i jakość jest podobna do większości fety która lata na forum cebulka. chcesz  jeszcze lepszej jakości zapłać 2 razy więcej na cebulce za droższy sort premium i tyle Big Grin  bo takie też tam są dostępne

No wiesz kiedyś za 100pln miałeś 5g 80% fety
No lapa na ulicy 80-100 zł lata więc tu nie ma żadnej przesady
Za 50 to u mnie 2,5 się dostaję i to jest średniak w Uj. Jak tam 5% amfy jest to dobrze. No może 8

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - koksiarz - 26.06.2025

Nie przesadzajmy na cebuli masz srednia cene za 100g po 800 zl , jest tez budzetowka za 500-600zl  Smile kozaka dostaniesz po 15 zl zrobionego w stosunku 1 do 1 potwierdzaja to badania z labo , nie wiem jakie ceny sa u was w miescie , ale u nas g amfy lata po 20zl w detalu wiec biorac po 12 zl to chuj a nie zarobek. Ale sa tez miasta gdzie feta kosztuje 30 czy nawet 40 zl/g

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 26.06.2025

U nas amfetamina 50zl/g tak samo koper Big Grin
Oczywiście o jakości nie muszę nic mówić, bo jest totalny kibel. I jeżeli mam się truć raz na jakiś czas to wolę wrzucić sobie np nepa.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 26.06.2025

50 zł za gram i jakość kibel? Zmień dillera. U mnie to lata jakość po 30 zł i jakość nie jest jakoś może rewelacyjna ale też nie jest mega chujowa. Tej od hajlajfa nie miałem okazji próbować i już raczej nie będę miał okazji.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 26.06.2025

Ale po co mam zmieniać dilera jak tutaj w tym wojewodztwie wszędzie takie ceny?

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - horsii - 26.06.2025

Jak na ulicy posucha to bierz z neta... masz u nas partnerskich z fetą, a jak ci ta nie pasi to np .z cebulki, lub ogolnie, gdzies z tora.  tam widzialem wpisy ze se mozna nawet wybrac doslownie ile % fety w fecie (ile wypelniaczy dadzą na 1l amph freebase, na zamowienie)  Dafidov

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 26.06.2025

Wow. To ciekawe info. I z tym. Wyborem pewnie Vendor ustala ci Cenę.
No kurwa zajebiści sobie to wymyślił.